0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aramızda sütçü üye olsaydı ilgilenirdi herhalde
gökhan ne yaptın yaaa hangi sütçüde 4.0 litre 236hp V6 var benim gördüğüm anadol var hepsinde, aykırı olanlarda ford transit var, çiçek abbas filminde minibüs olanın kamyonet versiyonu benim izmirdeki yaşadığım yerde hala sütçüler var da
türkay en karizma sütçü olurdu ama bir düşün buna birde havalı korna tamamdır
Bu araç tam umut beye göre amasanırım görmedi henüz
askerlikten mnidir nedir sevdim canavarı bizim burda olacak bunlardan.çamurda işe yarar
bak bunu satın alan sütçü olursa "çocuk sütçüden mi" efsanesi artar çoğalır, etrafta sütçü çocukları olur
Yok canım, daha ilk saniyesinde gördüm de ulaşabileceğim hayaller kuruyorum ben, yorum bile yapmaya gücüm yetmedi:))))) Hem bunun dedesi var bende, torunu ne yapayım...Diyelim ki aldım, ne çamura sokabilirim ne ormana...Benimkinin ne çizildi derdi var ne kırıldı...Egzoz mu koptu? Kaynat 5 TLye...Trafik mi tıkandı? Geç karşı şeride...Opet mi bulamadın? Doldur kaçak sulu mazotu....Vergi mi yatacak? 182 TL...Gayet huzurluyum anlayacağınız:))))
yani diyorsunki ben Atatürk,Gmk bulvarı,Meşrutiyet ve tandoğana rahatlıkla giriyorum.Bumudur yanii
Aynen... ))
E tabi 4x4 kamyonet yazınca yırtıyorsun...Yoksa dünya kadar Nissan Skystar, Ford Ranger vs vs var, onlar nasıl dolaşacak düşünsene...Hususi 4x4 kamyonetin varsa heryere her saat girebilirsin. Sadece 1.köprüden herhangi bir şekilde her hangi bir saat geçemiyorsun, o da beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor