0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Davula vurma sesi aks kafası sesini anımsattı. Arkadan gelen uğultu da parya rulmanındandır.
Arka susturucu orjinal mi?
Tekin bey susturucuyu sorunca bi bakayım dedim susturucuda herhalde patlak var resim çektim atmaya çalıştım tlfndan yapamadım susturcun bi yerinden su akıyor Mesaj Birleştirildi: Şubat 07, 2017, 22:03:41Tekin bey susturucunun ön kısmından su akıyor ve siyahlanma oluyor tamir edilirmi yoksa komple değiştirmek mi gerekiyor
Arka susturucunun orjinal olduğunu düşünmüyorum, önceden vurulmuş ve yan sanayi takılmış olmalı, o nedenle çürümüş olmalı.Eğer aracınızı uzun yıllar kullanacaksanız, paraya kıyıp orjinal takın, hem yakıt ekonomisi hemde kaliteli sessizlik edinirsiniz.Resim koyabilseydiniz daha doğru tahmin yapılabilirdi..
şimdi ben şunu merak ediyorum,2 resim,3 tarifle forumdaki arkadaşlarımız sorunu teşhis ettiler,uzaktan kumanda ile,peki bu usta nasıl patlak eksozu görmeyip balata vs işlerine girişiyor ve hala da sorunu çözmüş olmadığı halde ustayım diye geçiniyor,arabayı lifte kaldırdığında aklı neredeydi acaba? size belki gerekmeyen işleri yapmış oldu..
Haklısınız ben aracı bakıma götürdüğümde derdimi de anlattım bana bagajdan geldiğini söylemişti tavsiye üzere bi arkadışımın ustasıydı demekki göremedi sağlık olsun. Şimdiki derdim,başka bir ustanın dediği oksijen sensörü arızalı değiştircem eğer yakıt düşmesse kafayı yerim 😏😢🤔
Tekin bey daha önce aracın arıza ışığı yanmış oksijen sensörü,ama arızayı sildirmişler o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum usta oksijen sensör arızalı beyin okumuyor dedi bu yüzden de yakıt sarfiyati olur dedi