Gönderen Konu: baskı balata ve triger  (Okunma sayısı 1984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 280000
  • Model Yılı: '97
baskı balata ve triger
« : Ocak 28, 2017, 17:26:24 »
s.a arkadaşlar ben baskı balata değiştireceğim ama bildiğim bir iyi marka yok bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz bizim burada servis yok ama sağlam usta var marka ceya netten nerden bulabiliriz. bu arada ustanın verdiği fiyat baskı balata ve triger için 850 tl fiyat biçti işçilik herşey ondan bi yardımcı olabilirmisiniz....

Toyota Club Türkiye

baskı balata ve triger
« : Ocak 28, 2017, 17:26:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: baskı balata ve triger
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2017, 17:32:41 »
Aracın modelini ve yaşadığınız şehri yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Düzeltme yazmışsınız forumda firmalar bölümünde Ufuk Sönmez size yardımcı olur,yeni üye olduğunuz için özel mesaj yazamaz isen mail atın   :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2017, 18:40:39 »
Baskı balata orijinali aisin marka olması gerek, piyasadaki en kaliteli malzeme bu. 350  400 TL falan tutar. Triger için marka bilmiyorum ama kaliteli marka kayış ve işçiliği 150 TL gibi bir fiyata maloluyor diye biliyorum. En kaliteli malzeme kullansa bile 850 TL fazla gibi. 400 e baskı balata alınsa 150 işçilik alsa 550 TL eder. 550 baskı balata 150 de işçiliği ile birlikte triger 700 eder 850 fazla gibi geldi bana. Bu usta kesimi de son zamanlarda daha bi uyanıklasti. 1 araba tamir ederek zengin olmayı planlıyorlar sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 280000
  • Model Yılı: '97
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2017, 13:34:01 »
çok sağol verdiğin bilgiden için fiyatta bana fazla geldi. :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 216 kere teşekkür etti
  • 272 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2017, 12:27:04 »
Araç modeli (1,6 enj. veya 1,3 karb.) belirtmeniz iyi olur.
1,6 enj için AISIN set 400 TL civarı, kayışların fiyatı da 120-200 aralığındadır. Bu bahsettiğimiz parçaların değişim işçiliği ve zamanı az olmaz. Baskı balata değişimiyle şanzıman yağı da yenilenir diye biliyorum bu da para demek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '09
  • 65 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2017, 12:42:05 »
Baskı-balata ve triger değişiminin işçiliği zahmetli olur. Ayrıca trigerle birlikte devirdaim pompası, debriyaj seti değişimiyle birlikte şanzıman  yağı da değişir ekseriyetle.  aisin (japon) marka debriyaj seti 400-500 aralığındadır. bütçene ağır gelirse valeo ( Korea ) marka alabilirsin kalitelidir. 250 tl civarı temin edebilirsin..  850 tl meblağı kullanılacak malzemenin kalitesine göre değerlendirmelisin. Malzemeleri kendin de alsan triger ve baskı-balata değişim işçilik ücreti olarak her halükarda 250 tl civarı alırlar.. :)
''Bizi aldatan bizden değildir''
                                         Hz.Muhammed (sav)