Orkun bey, geçmiş olsun tam kurtulduk derken tekrar bir sorun nüksetmiş umarım kesin çözüm bulunur. Bu durumlarda arıza dan çok ustalar kafa karışıklığı insanı bunaltıyor. Arabadan soğutuyor inşallah başka aksilik yaşamazsınız.
Osman Bey, teşekkür ederim. Sorunun kaynağını bulamamak gerçekten insanın canını sıkıyor. Servise mi götürsem diye düşündüm bugün, çözümü bulmak için her şeyi göze aldım artık. Arabadan soğumak istemiyorum, onun için inşallah bir an önce çözüme kavuşur.
Geçmiş olsun, bahsettiğiniz yağ sızıntısının egzoz ile temasının çok ama çok tehlikeli olduğunun farkındasınızdır umarım, mümkün olduğunca çabuk çözüme kavuşturmanızı tavsiye ederim.
Ufuk Bey, ilginize teşekkür ederim. Yağ sızıntısının bahsettiğiniz ciddi sakıncası, sanırım kızgın yağın yanarak alev alması, değil mi? Allah korusun, bu benim de aklıma geliyor. Bugün ışıkla eğilip baktığımızda sızıntı damla şeklinde değil de, hafif bir yoğunlaşma şeklindeydi. Bu da zamanla birikip egzoza damlayınca koku yapıyor sanırım. İçeri verdiği iğrenç kokunun insan sağlığına zararı da cabası. İnşallah çözülmüştür, artık resmen korkarak biner oldum arabaya.