0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farınız merceksiz olduğundan xenon önermem. Yeni nesil led ampullerden deneyebilirsiniz.
Konu sahibinin bahsetmekte olduğu ampül ile sizin bahsettiğiniz ampül bence aynı
led ampulden bahsetmiştim ama ufak bir yanlış yazma olayı olmuş ampul olarak phlipsin ampulleri nasıldır bir kaç kişi tavsiye etti ama
Led olarak Niken kullanıyorum 1 haftadır memnunun.
peki mutlu bey bu Niken Şimşek etkili oluyo mu uzun kısa yapınca özellikle onun için taktırmak istiyorum arkadan gelirken sellektörde dikkat çekmesi açısından
Mutlu hocam ledler kaç watt oluyor hangi markayı tavsiye edersin?
merhabalar 2014 corollaya takmayı düşündüğüm OPT7 H4 led ampuller hakkında bilgisi olan varmı piyasadaki çin mallarından uzak durmaya çalışıyorum.kısa ve uzunların yuvası H4 olduğundan ikisinede aynı takımdan takmamda sakınca olurmu? yardımlarınız için şimdiden sagolun:)
Yeni gördüm bunu Yaşar abi kusura bakma. Ben kısalarımda da uzunlarımda da n11 den aldığım niken marka ledleri kullanıyorum, değerlendirme konumu da açtım. 35w diyor da ledler daha az çekiyor sanırım.Merceksiz fardaki performansını da Kaan daha iyi belirtir.
Önemli değil :)Farlarda mercek yok yağmurlu havalarda özellikle geceleri karşıdan gelen sürücüleri rahatsız ederse işe yaramaz kanaatindeyim.
Kaan'ın attığı resimde corolla halojen reflektörlü farında kısalarda kesilme çizgisi çok iyiydi. Vw transport ta h4 kullanıp da kesilme çizgisi iyi olduğunu söyleyenler mevcut. Benim düşüncem halojenden farkı olmayacağı yönünde, tek farkla çok daha iyi bir aydınlatma ile.
Kaan'ın attığı resimde corolla halojen reflektörlü farında kısalarda kesilme çizgisi çok iyiydi.
Abi ben mi attım? nereye attım ki?Aracınızın ampulleri kısalar H11 uzunlar HB3.