0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankara Şaşmazda Alkan Hırdavat var, Şah Makinanın yanında. Alfa için kapı fitilini metresi 10 liradan almıştım.
evet Alkan hırdavattan aldım ben 280 tl fiyat ödedim hafta sonu taktım gayet yumuşak bir fitil fakat şuanda tek sıkıntım kapı ayarı yaptırmam lazım orijinali ile hemen hemen aynı hırdavatçının elinde son bir tane vardı onu da ben aldım
Arkadaşlar merhaba kapı fitilleri okadar da güzel çıkmadı kapı ayarı da yapmadı usta fitiller alışana kadar biraz böyle kullan ondan sonra yaparız dedi fitilleri beğenmedim
Sert mi? Rengi kötü mü? Kapıdaki tırnaklara çok iyi oturmuyor mu? Kafamda deli sorular...
tırnakların yerleri tutmadı sert değil yumuşak fakat kapıları sert kapatmam gerekiyor renginde hiç bir sıkıntı yok siyah
Kapıların sert kapanması fitil yeni oluğundandır zannediyorum. Kapı ayar işini tam anlayamadım. Eğer kapı çok sert kapanıyorsa -sağlam Yıldız Tornavida- ile kilit karşılığını 1mm kadar dışarı çekebilirsiniz.
O vidalardan ayar yapılmıyor havşalı olduğu için sıkarken yuvaya girip eski haline geliyor. Bagajda ayar payı mevcut sadece.