Gönderen Konu: 95 corolla 1.3 xe hakkında tavsiyeleriniz  (Okunma sayısı 6505 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
95 corolla 1.3 xe hakkında tavsiyeleriniz
« : Şubat 11, 2009, 04:24:03 »
  Merhabalar arkadaşlar, bir süredir başlıkta belirttiğim aracı arıyordum ve sanırım aradığmı buldum.

1995 model
1.3 xe lpg li
120.000 km
otomatik cam
merkezi kilit
alarm
alaşımlı jant
turkuaz renkte
lastikleri iyi durumda
hidrolik direksiyon ve kliması YOK!
değişen,boya ,kaza yok
fiyat:10.750 yazmış ...........Daha pazarlığa girmedim ama bu araç enson kaça kadar alınır,Arababa neleri kontrol etmeliyim, tavsiyelerinizi ve araba hakkında görüşlerinizi yazarak bana yardımcı olursanız memnun olurum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

95 corolla 1.3 xe hakkında tavsiyeleriniz
« : Şubat 11, 2009, 04:24:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 95 corolla 1.3 xe hakkında tavsiyeleriniz
« Yanıtla #1 : Şubat 11, 2009, 08:18:17 »
orhan bey aracı 9.500ün altında almanız çok zor gibi geliyor bana, km orjinalse çok güzel bir km.. ancak 1.6lara bakmanızı tavsiye ederim, 1.3ler çok güzel araçlar ama 1.6 enjeksiyonlu bir araç hem yakıtta sizi üzmez, hem performansta, hem ikinci el fiyatında.. yani hem kullanırken hem satarken daha memnun kalırsınız, üstelik hidrolik direksiyon da var :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Şubat 11, 2009, 13:11:59 »
Evet benim gönlümden de geçen 1.6 xei yada gli ama bütçe şimdilik bunlara uygun.Ama bir süre daha araştıracağım.teşekkür. edrm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 11, 2009, 13:18:18 »
bende gli tavsiye ederim ama bütçe sıkıntısı varsa
1993 1,6 xl lere bakabilirsiniz hidrolik direksiyon ön iki cam elektrikli sadece enjektörlü değil
 klimalı olanları var fiyatlarıda yazdığınığız aralıkta
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 11, 2009, 14:19:02 »
dostum xli olsun 1600 olsun bence.. hidrlik direksiyonu var bu bence camın otamatik olmasından daha önemli hem sonradanda taktırabilirsin 1300 düşünme derim ben bugun galeriye gli de gelmiş sordum 98 model 14bin diyor aynısın xli si 11,500 12,000 ye bulursun zaten..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Şubat 11, 2009, 14:22:35 »
1.6 ları ve mümkünse enjeksiyonlu modelleri biraz daha araştırmaya karar verdim.Yorum yapan herkese teşekkür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 11, 2009, 21:06:10 »
Fiyatın pazarlıkla biraz daha aşağı çekilebileceği düşünülürse normal olduğu söylenebilir. Bütçe buna müsade ediyorsa elbette alınabilir.
Saygılar ;)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 11, 2009, 21:10:36 »
orhan bey çok isabetli bir karar vermişsiniz bence, inşallah içinize sinen bir araba bulursunuz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Şubat 15, 2009, 00:18:50 »
Kriz var tam araba alınacak zaman diyorlar ama görünen o ki toyotanın bu kasalarına hele ki xei ve gli modellerine kriz falan işlemiyor!Fiyatlar çok fazla :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 15, 2009, 00:21:01 »
Fiyat bana çok yüksek geldi.

En kral edeceği 9000 ytl.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 15, 2009, 00:39:05 »
Kriz var tam araba alınacak zaman diyorlar ama görünen o ki toyotanın bu kasalarına hele ki xei ve gli modellerine kriz falan işlemiyor!Fiyatlar çok fazla :(
sonunda i varsa kıriz etkilemez
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #11 : Şubat 15, 2009, 02:15:51 »
Fiyat bana çok yüksek geldi.

En kral edeceği 9000 ytl.
sonunda i varsa kıriz etkilemez
Açıkcası ben de 9000 tl den fazla vermek istemiyorum yukarıda bahsettiğim araca.temiz bir xei yada gli bulursam  o başka tabi...Aracın satış linki de bu arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/alana_simdiden_hayirli_olsun-68WQQaXQQ12275097WQQpXQQdisplayitem