0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çağdaş bey size eğer Türkay'da desteklerse birlikte yardımcı olabiliriz. İstediğiniz kitapçık İzmir - Akdemir servisinde mevcut. Türkay'dan rica ederseniz o sanırım sürekli Akdemir'e gidip geliyor. Ordan kitapçığı alır size kargo yapar yollar. Kitapçığın fiyatı 7,38 TL. Parça Numarası da : TSH01026İsterseniz 0 232 461 19 30 No'lu telefondan Yedek Parça birimyle görüşüp kitapçığın ellerinde olup olmadığını yukarıda verdiğim parça numarasının da yardımıyla sorabilirsiniz. Çok düşük maliyetli olduğu için Akdemir'in direk olarak size kargoyla göndereceğini sanmıyorum. Ama bi de kargoyla yollar mısınız diye bi sorun isterseniz. Olmazsa Türkay'dan yardım istersiniz.
pusat peki 98 corollanınkini bulabilir miyiz?
Buluruz kardeşim. Onun da fiyatı 7,38 TL. Hatta hazırda var. İstersen yollayayım sana. Daha önce de forumdan bi arkadaş istedi getirttim ama almadı.
Konu kalabalığı olmasın diye buraya yazmayı tercih ettim. Kardeşime İstanbul şehir içinde kullanılmak üzere, düz vites, benzinli Yaris düşünüyorum. 2001-2005 arası Yarislerden hangi motor seçeneği ideal olur acaba. 1.3 motor daha iyi bir seçenek gibi. Forum içerisinde incelemem gereken link de önerebilirsiniz.
banada yarıs 2006 terra el kitabı lazım yardımcı olursanız sevinirim..5326740491