0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun çok güzel bir tercih olmuş aynanın sol tarafına doğru yapıştırdım ben. kabloyu ise sağdan yada soldan dolaştırıp çakmaklığa takabilir, soldan dolaştırıp sigortadan elektrik alabilirsiniz
Geçen gunlerde bende viofo A119 aldım enerjiyide karartmalı aynadan aldım .
Cavit abi hayırlı olsun
Merhaba arkadaşlar30 aralık 2016 da Aliexpresste sipariş verdiğim A119 araç kameramı bu gün teslim aldım.Toyota Corolla 2013 ve sonrası Araç içi Kamera Montajı yapan arkadaş varmı görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ahmet bey kameranız hayırlı olsun,güzel günlerde kullanırsınız inşallah.Aynı kameradan bende getirttim.bugün yetkili serviste montajını yaptılar.teşekkür edip yola koyulduğumda dikkatimi çeken şu oldu,kayıt yaptığında yani araç hareket halinde iken sürekli bib-bib sesli çalışıyor.Bu sesi kapatma imkanı varmı?ayrıca üzerindeki hafıza kartını nasıl çıkartıp takabilirim,akşamları cihazı araçtan eve götürmek gerekirmi?bilgi verirseniz sevinirm.teşekkürler.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 10, 2017, 22:46:29Vıofo A119 araç içi kamera kullanimı ile ilgili pratik bilgileri forumda aynı kamerayı kullananların deneyimlerinden istifade etmek istiyorum.Ancak konu kimsenin dikkatini cekmedi galiba.
Sürüş asistanları açıksa onlarda ötebilir.
Tabi bu uyarıda görselde gözükür. Ancak ben şerit asistanını bir türlü çalıştıramadım. öndeki aracı izleme çalışıyor o da tam randımanlı değil.yazılımın güncellenmesi gerekir belkide.
Yazılım güncellemesi geldi hocam. Viofo sitesinde yayınladı. http://support.viofo.com/solution/articles/19000019600-viofo-a119-car-dash-camera-firmware