0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2016 nın kasım ayında 2013 d4d 37.000km corolla aldık. Garantisi bitmişti. Bugün toyota ile görüştüm. 2 yıl motor , şansıman, ve mekanik için 360 TL ücret istediler. Ve araç 10000 , 20000 ve 36000 bakıma girmiş . Eğer bakıma sokucaksam en geç 42000 de tekrar bakıma girmemi söylediler. Şimdi çoğu arkadaş gerek yok diyebilir ama biraz garanticiyim. Allah korusun bir poryo bilyası bile çok pahalı aracın. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garantici iseniz hiç düşünmenize gerek yok, yaptırın tabiki ama dikkatimi başka şey çekti;"Eğer bakıma sokucaksam en geç 42000 de tekrar bakıma girmemi söylediler. " Bu cümleden sonra benim aklıma şu soru geldi;"Demek ki garanti uzatıp bakıma getirmeme gibi bir seçeneğimiz de (mi) var"
garanti kapsamı tam olarak nedir acaba motor ,şanzıman komple garantiye giriyor mu ?( tabii balata gibi aşınan malzemeler hariç). mekanik derken neleri kapsıyor
araciniz dizel mmt sanziman ise mutlaka yaptirin derim. 360 tl cok dusuk bi rakam vermisler. kaporta motor mekanik sanziman ve yuruyen aksamdaki herhangi bir ariza durumunda verdiginiz para kendisini fazlasiyla amorti eder kafanizda rahat olur. satarkende aracin +si olur sonucta garantili arac.ben gecen temmuz ayinda garanti ekstra yaptirdim 750 tlye. size verilen fiyat cok uygun neleri kapsadigini iyi okuyun derim.