0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gümrüğe girmedi mi?
Performans nasıl?açılış hızı,donma vs oldu mu?bu cihazın e140 kasa modelini almaya niyetlendim ama parasızlıktan erteledim. Şimdi de gümrük sınırı düştü.. Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre Bey urununuz hayirli olsun. Anlatim icin de tesekkurler. Urun kac dolara mal oldu ve ne kadar surede geldi?GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre bey hayırlı olsun güle güle kullanın güzel bi paylaşım olmuşLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok gec gelmis. Dispute actiniz mi? 27 gunde ulasmazsa tam para iadesi demis. Indirimi nasil aldiniz? Cihaz cok uyguna gelmis.
hayirli olsun aracin on gorunumu tamamen degismis. bende aracima 9 inclik multimedya taktirdim fakat montaji yapan sozde elektronikci tam beceremedi galiba aracin orjinal vites onundeki usb cikisi calismiyor onun yerine torpidoya kablo uzatmis usb olarak oradaki cikisi kullaniyorum. sizin taktiginiz urunde aracin orjinal vites onundeki usb yeri calisiyor mu ?
Elinize sağlık ben merak ediyorum. Kullanımı ve dokunmatiği hakkındaki yorumlarınızı. Ve navigasyon anteni ni sanki biraz içe koydunuz . Cam da olsa daha iyi olmazmıydı.SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eline emeğine sağlık uzun süredir takip edipte beklediğim haberdi bu, büyük cesaretten de tebrik ediyorum.. benim korkum hep ya gümrüğe takılırsaydı, çünkü gümrük müşavirleri %18 kdv %20 ötv vs vs.. birçok vergi ödeyebileceğimden bahsettiler.. bir de çerçeve ya oturmazsa derdi vardı söylentilerde. birçok linkte altında krom çıtalı bir model var. benim de 11.11 siparişlerim geçen hafta ve bu hafta geldi 2 tanesine de dispute açtım. sizinki yılbaşı yoğunluğundan karambole geldi herhalde, çok büyük ve ağır bir kutu. neyse yeni incelemenizde benim merakımı da giderir misiniz. yine satınalma duygularım depreşti. @Emre Bey (37369) - Telefondaki wifi paylaşımına sorunsuz bağlanıp Google Store oturumu açabiliyor musunuz.- Yandex yükleyebiliyor musunuz. gps sağlıklı çalışıyor mu?- Angry Birds fln yükleyip oynanabiliyor mu. - harici disk rahatlıkla yönetilebiliyor mu?- instagram, facebook, gmail fln yükleniyor mu?- Widget yüklenebiliyor mu. - ekran ışığı otomatik ayarlanabiliyor mu. gündüz sonuna kadar açılsa akşamı göz almadan kısılsa..