0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracim 2500 km 1.5 lt yag eksiltmis 10 60 yağ koydurdum ama hala yakıyor bana tavsiyenız nedir acaba neden böyle oluyor ??
LPG yine günah keçisi oldu. Bu motorların ilk serisi bunlar,kronik eksiltiyor.Belli km üzerinde sekmanda kurtarmıyormuş direk piston vs değişimi. Suç LPG de olsa LPG li makyajlı E12 ler neden o kadar yağ eksiltmiyor? Bence bu konuda LPG masum
lpg nin motoruna zarar vermediği bir araba var mı? ben bilmiyorum bilen varsa söylesin.
LPG zarar veriyor olabilir Atilla Amca sonuçta bu araçlar benzine göre üretilmişleridr, ama vvt-i ilk serilerinin yağ eksiltmesinde bence LPG gerçekten masum,benim demek istediğim bu,benim araç ben alınca benzinli idi 172 bin km deydi 1000 km de yaklaşık 1 lt eksiltiyodu.
Mehmetciğim 2002 ile 2004 arasında fark var forumda 1999,2000,2001,2002 lerde yağ eksilme konusu gündeme çok geldi ama 2003,2004 lerde bu problem aklımda kaldığına göre yoktu yanılıyor olabilirim en iyi kullanıcıları bilir.
Çok teşekkür ederim cevaplarını için kayseri de sağlam bir usta varsa bildiginiz beni bilgilendirirsenz çok sevinirim
1999 dan 2004 e benzinli motorlarda akabinde 2004 den 2010 a kadar dizel motorlarda (Suan mevcut yeni serilerdede tek tuk yag yakiyor diyen var) yag yakma sorunu ilave olarak mmt sanzimanlarda problem vs. Nerden geliyo o vakit bu sorunsuzluk anlamis degilim. Dizel.motorlarda servisler geri vagirma kampanyasi altinda revizyon yapiyorlar peki neden donemin benzinli yag yakan motorlari icin boyle bir kampanya yapmadilar merak ettim.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi