0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normal klasik uyumlu buji yok mu İlke? İnsanın ocağını kurutur 8 iridyum buji. Ben bujimarketim diye bir yerden alışveriş yaptım, n11'de de dükkanları var. Bir bak istersen.
Abi günde ortalama 200km yapıyorum Klasik buji kullanamamki http://bujimarket.com/1359-dilfr6j11-ateleme-bujisi.htmlBu sitede bu bujim var ama fiyatı komik geliyor. Sahte oluşundan şüpheliyim
stok yok ki.
İlke sana kesin çözüm . Sat kurtul .
Mahmut bey bu lafi bi yerden hatirliyorum [emoji12] [emoji12] [emoji12] LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satamam ekmem teknem o benim LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim hayırlı bol kazançlar . Keşke sana yardımcı olabilsem ama bujiden hiç anlamam . Sen en iyisi sat bujisiz bir araba al .
Abi arabanin marş motoru yok diye aldık zaten geçen incelediğimde şarj dinamosu olmadığınıda gördüm Ne değişik bir araba anlamış değilimLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan birçok kişinin başını ağrıttığım bir konu Aracım 2012 honda fit hybrid.Bujilerini değiştirmek istiyorum. Fakat asıl can sıkıcı nokta burası. Arabada 8 buji var ve 8ide iridyum Bujileri bulamıyorum orjinal olarak. Deli gibi geziniyorum ve bu şekilde bir soyağacı çıkardım. Ama karar nasıl vereceğim bilmiyorum [attach=1]Üstatlarımdan yardım bekliyorum haftaya Türkiye'de tedarik etmem gerekiyor.