Toyota corolla 2004 model araçim atesleme bobini degiscm ama hangi marka taktirmaliyim bilmiyorum yardimci olur iseniz çok sevinirim
@Ufuk Sönmez (16363) sitenin parçacısı, bilgi alabilirsiniz... orjinal denso muadil japon YEC (kaliteli)
İthal Delphi markalarını önerebilirim
servise gitmeyin aman. inanılmaz pahalı. ben orjinalini almıştım. ebay.com üzerinden amerikadan satın almıştım 50 dolara.. servis 420 tl demişti tekine. kore malı alırsanız fiyatı 85 tl (3 sene rahat gider)
Denso'dan şaşmayın. Temmuz ayında bobinin biri arıza yapmıştı. 220 liraya Denso almıştım. Bir sonraki ay diğer bobin arıza yaptı, onu da 100 liraya aldığım Delphi ile değiştirdim. Arada fark hissettin mi derseniz bir fark yok ama ömür konusunda illaki fark vardır. Benim aracım o zamanlar 330.000 km'de olmasına rağmen üzerinde orijinal fabrikasyon Denso bobinler vardı.
denso.. made in spain.. gerisi hikaye
Mesaj Birleştirildi: 16 Oca, 2017 00:30
1 tane alacaksanız servisten alın .. set alacaksanız eğer servisten almayın çok pahalı.. direk denso nun sitesinden alın daha hesaplı..
http://densoautoparts.com/
1 tanesi niye servisten alınsın Filiz hanım, piyasada son zamlarla birlikte maksimum 275 liraya bulunur. Ayrıca Denso'lar Japon menşeili, benim aldığım bobin de Japon malıydı. Setten kastınız ne bilmiyorum ama eğer 4 bobinin hepsini bozacak bir durum olduğunu zannetmiyorum
1 tanesi niye servisten alınsın Filiz hanım, piyasada son zamlarla birlikte maksimum 275 liraya bulunur. Ayrıca Denso'lar Japon menşeili, benim aldığım bobin de Japon malıydı. Setten kastınız ne bilmiyorum ama eğer 4 bobinin hepsini bozacak bir durum olduğunu zannetmiyorum
eğer sadece 1 tanesi bozulmuşsa servisten orjinalini alsın diyorum. orjinali zaten denso marka. yok eğer 4 tanesini değiştirecekse servisten almasın deyip densonun site adresini belirttim.
Mesaj Birleştirildi: 16 Oca, 2017 01:38
1 tanesini servisten alsın demedim. eğer sadece 1 tane alacaksa servisten almasını önerdim
1 tane olsa da servisten alınca pahalıya gelecek onu belirtmek istiyorum. Piyasa fiyatları çoğunlukla servisten daha uygun.
1 tane olsa da servisten alınca pahalıya gelecek onu belirtmek istiyorum. Piyasa fiyatları çoğunlukla servisten daha uygun.
bende densonun site adresini belirtiştim