Evet abilerim ve kardeşlerim 2006 dizel mmt 334 binde bir arabam var dişli simgesini bilirsiniz yoğun trafikte boşa atmaları falan ama bendeki olay biraz değişik.bu arabanın olur olmadık yerde boşa atma ve akabinde dişli işareti çıkmakta örneğin arabayı çalıştırdım ekmek almaya gitcem veya okula 5 km falan ısınma falanda olmaz niyeyse boşa atıp dişliyi gösteriyor ama arabayı stop edip kontaktan anahtarı çıkarıp tekrar takıp çalıştırınca çalışıyor ışık falanda yanmıyor basıp gidiyorsun ve bu olayı sadece dururken yapıyor durmadan önce boşa atıp durursanız öyle birşey yapmıyor.geçen yine dikkat ettim manuelde kullanırken farlar açıktı vites düşürüp arttırdığımda farlar azda olsa parlaklığı düşüp artıyor bende diyorum ki acaba bizim vitesi atan robotu bu akü besleyemiyor mu ondan mı boşa atıp ışık yakıyor sizce alakası var mı ? Birde tam duracağın zaman devir çok düşüyor ama sabah soğuk havadayken oluyor veya ilk marşta oluyor sanki araba stop edecek o derece bu kadar düşmemesi lazım arabayı çalıştırıp 50 metre ilerden sola dönüp duruyorum ana yola çıkacağım için stop edecek diye frene birden basıyorum yavaş basınca devir inanılmaz düşüyor.işte problemlerim bunlar abilerim kardeşlerim bi çözümü veya bana bu konuda bilgi aktaracak biri var mı ? Teşekkürler .
Nerde yasiyosunuz ona gore usta tavsiye edelim?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bursa veya Tokat ikiside uygundur benim için hocam
Buralarda olsa tavsiye edebilirim ama bursadanda uyelerimiz mevcut bilgi vereceklerdir illaki.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bursa veya Tokat ikiside uygundur benim için hocam
Serveri bey merhaba:Tokat uygunsa Samsun'derindere-koçak Toyota yetkili servis,yetkili servis istemiyorsan ,yetkili servisten emekli Turan usta size yardımcı olacaktır.Turan usta GSM:05372817772
@Serveri Taylan Özçelik (39208) Öncelikle akü kontrolü yapılmalı. Eğer sorun aküden değilse serviste MM/T kalibrasyonu yaptırılabilir. Aracın km'sine göre konuşursak supaplar da kontrol ettirilmeli.
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim en kısa zamanda dediklerinizi yapmaya çalışacağım ama MM/T ile akü arasında herhangi bir bağ var mı ? bunu çok merak ediyorum gerçekten evet hidrolik bir robot yanlış bilmiyorsam ama bu hidroliğe güç verecek birde başka birşeyde olması lazım diye düşünüyorum.Bunu bana açıklayabilecek üstadlar varsa lütfen açıklasın internette araştırdım ama pek bir bilgiye ulaşamadım