Arkadaşlar bugün ufak bi kaza yaşadım. Bir avmnin otoparkına girerken arkadan bir araç çarptı. Tutanaklar tutuldu, bilgiler alındı.
Ancak fotoğraf çekmeyi unuttuk aceleyle, yarın aracımı servise götüreceğim ancak fotoğrafları göstermem zorunlu mu? Ben kendi aracımın durumunu daha sonra eve gelince fotoğraflarıyla belgeledim ama diğer aracın da olması gerekli mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cok gecmis olsun. raporda karsi surucunun arkadan vurdugu ve sucunu kabul ettigi yazilip imzalandiysa bi sorun cikacagini sanmam. ama fotograf cekmek her zaman kanit olmasi acisindan iyi oluyor bazi eksperler fotograf yoksa sorun cikartiyor ve kimi suruculer sonradan kaza raporuna itiraz edebiliyorlar.
Geçmiş olsun, avm güvenliğine başvurup o an fotoğraf çekmeyi unuttuğunuzu orayı gören kamera kaydı varsa vermelerini rica ettiğinizi söylerseniz sizin için garanti olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bugün kasko şirketiyle görüştüm durumu, kaza anının fotosunun gerekli olmadığı sadece iki aracın da plakalarının görünür şekilde araçların fotolarının yeterli olduğu söylendi. Bilgilerinize...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi