Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 07, 2025, 16:08:24
Emniyet kemeri hayat kurtarır!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Genel
»
Konu:
Rolanti
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Rolanti (Okunma sayısı 1143 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
Rolanti
«
:
Aralık 25, 2016, 20:51:50 »
Arkadaslar iyi aksamlar. Benim 2013 model 28.000 de aurisim var. Iki bucuk ay once aldim aracimi. Aldigimdan beri rolantide titreme vardi. Rolanti devri motor isininca 600 650 lere dusuyor ve titreme yapiyordu. Sorun su ki her zaman titreme yapmadigi icin ozel servise gittigimde titreme yapmadi
Usta gormeyince bir sey diyemiyor tabi. Yakit aldigim yeri degistirdim.Titreme son buldu. Yakiti degistirdigim icin mi duzeldi yoksa havalar sogudugu icin mi duzeldi emin olamiyorum . Neyse su an sorunsuz fakat bugun bir kere rolanti 0.5 e dustu ve arac istop edecek sandim. sonra bir kere kontak kapatip tekrar actim bu defa yapmadi. Aksama kadar gezdim hala yapmadi ayni durumu. Sizce neden kaynaklanmis olabilir? Not: bogaz bir ay once bakimlari yapilirken temizlendi.
Toyota Club Türkiye
Rolanti
«
:
Aralık 25, 2016, 20:51:50 »
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: AB+
Kilometre: 80000
Model Yılı: '13
5 kere teşekkür etti
Ynt: Rolanti
«
Yanıtla #1 :
Ocak 01, 2017, 22:38:44 »
Soylediginiz sorun benim clio 4 aracimda 2 yildir var cekmedigim cile kalmadi ama benim subaplar yanmis ve degistirildi ama bu seferde subap ayarini tutturamiyorlar ya da baska bir sorun var subap ayarini orj degerlere kadar cektik ama simdi dediginiz gibi 650 devirlere gelince sallaniyor ama hava sogukken yuksekte calistigi icin yapmiyor ne zamanki hava isininca yada motor uzun yol sonucu isin8nca devir dusunce yine basliyor
LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: B+
Kilometre: 333
Model Yılı: '15
636 kere teşekkür etti
964 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #2 :
Ocak 01, 2017, 23:55:17 »
Arac lpg limi ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
«
Yanıtla #3 :
Ocak 02, 2017, 13:37:48 »
Hayir benzinli
Mesaj Birleştirildi: Ocak 02, 2017, 13:40:15
servise gittim bilgisayara soktular falan her sey normal dediler. Ben de anlamadim.
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sorunlar & Çözümler
»
Genel
»
Konu:
Rolanti