Cinden gogusluk ustu icin hali aldim. İyi mi gorunuyor bilmiyorum ama ......kirmizi isaretli yerde de hali uzaniyordu ama ben kestim ve kenarini dikip duzelttim.
Hayırlı olsun. Güzelliği bir yana güneşli havalardaki göğüslüğün görüntüsünün cama yansıyıp görüşü kötüleştirmesi konusunda başarılı mı? Eğer başarılıysa sırf bunun için bile alınabilir.
Hayırlı olsun. Güzelliği bir yana güneşli havalardaki göğüslüğün görüntüsünün cama yansıyıp görüşü kötüleştirmesi konusunda başarılı mı? Eğer başarılıysa sırf bunun için bile alınabilir.
Ben de ondan sikayetciydim. Simdi camda yansiyan hicbirsey yok. Yani yansitmiyor.
Cok guzel gule gule kullanin. Kirmizi dikislerle renklendirseydiniz sanki daha dikkat cekici sportif olabilirdi.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lumardan ön cam Film yaptırsaydınız, konsol malzeme çok kaliteli bozulma yapmaz , ancak bu ürünleri temiz tutmak gerekli , kiri tozu çok gösterir.
yolcu airbagini kapatmış bu şekilde sorun teşkil etmez mi?
Airbag'a ne gerek var. Patlamayıversin
Lumardan ön cam Film yaptırsaydınız, konsol malzeme çok kaliteli bozulma yapmaz , ancak bu ürünleri temiz tutmak gerekli , kiri tozu çok gösterir.
On cam llumar air 80 filimli zaten. Yan ve arka camda da atr 35 var.Benim asil amacim durdugu yerde ve yolda gunes yansimasini yok etmek icindi. Ve toz tuttugu dogru.
Mesaj Birleştirildi: 25 Ara, 2016 18:42
Genelde ( cogu zaman ) onde kimse olmuyor. Hanim ve cocuk arkada oturuyorlar.
Gögsü korumak adına iyi bir durum ama ben güneşlik kullanarak bunu yapıyorum. Yanlış anlamayın ama eskiden Tofaşlara felan yapılıyordu bunlar Toyota ya olmamış gibi geldi bana tabi renkler zevkler tartışılmaz .
Gögsü korumak adına iyi bir durum ama ben güneşlik kullanarak bunu yapıyorum. Yanlış anlamayın ama eskiden Tofaşlara felan yapılıyordu bunlar Toyota ya olmamış gibi geldi bana tabi renkler zevkler tartışılmaz .
Tofaşlara koyun yünü seriyorlardı yücel hocam
Mutlu Tekir beyin dediği gibi. Asıl önceliğim cama yansımaydi. Ve şimdilik işimi görüyor. Ve zannederim önceki sahibi goguslugu biraz parlatmis bu da ön camda fazlasıyla yansıma yapıyordu.
[/quote]
Mesaj Birleştirildi: 26 Ara, 2016 10:20
Yanlış anlasilacak bir durum yok. Saygı çerçevesinde her eleştiriye açık olmalı insan