Gönderen Konu: EPS arıza ışığı  (Okunma sayısı 6693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
EPS arıza ışığı
« : Aralık 24, 2016, 20:32:08 »
merhaba arkadşlar 1 hafta önce 2011 model c.extra 1.4 dızel m/m şanzıman araç aldım 1 haftalık kullanımda her hangi bir sorun olmamıştı fakat bugün şöyle bi durum oldu bir kavşaktan sola doğru dönerken eps ışığı yandı 1 dk kadar kaldı ve söndü aradan 3 dk geçtikten sonra ışık yine yandı ama direksiyonda herhangi bi farklılaşma olmadı ve 1 dk sonra tekrar söndü yaklaşık bı 30 km kadar aracı kullandım durmadım yol boyunca bir daha yapmadı dünde aracı kuaföre bırakmıştım iç dış tavan motor temizlmesi vs yapıldı. acaba sorun neyden kaynaklıdır 1 hafta dolmadan boyle bı sorun olması hiç hoşuma gıtmedı :(

Toyota Club Türkiye

EPS arıza ışığı
« : Aralık 24, 2016, 20:32:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 37000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: EPS arıza ışığı
« Yanıtla #1 : Aralık 24, 2016, 21:14:25 »
motoru yıkatmasaydınız iyiydi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toyota Corolla D4D M/M 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Aralık 24, 2016, 21:16:50 »
ya yıkamışlar işte tanıdık bi yerdi hedıyemız olsun falan fılan ayağına yıkamışlar onunla alakalı olabılır mı acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2016, 22:06:17 »
merhaba arkadşlar 1 hafta önce 2011 model c.extra 1.4 dızel m/m şanzıman araç aldım 1 haftalık kullanımda her hangi bir sorun olmamıştı fakat bugün şöyle bi durum oldu bir kavşaktan sola doğru dönerken eps ışığı yandı 1 dk kadar kaldı ve söndü aradan 3 dk geçtikten sonra ışık yine yandı ama direksiyonda herhangi bi farklılaşma olmadı ve 1 dk sonra tekrar söndü yaklaşık bı 30 km kadar aracı kullandım durmadım yol boyunca bir daha yapmadı dünde aracı kuaföre bırakmıştım iç dış tavan motor temizlmesi vs yapıldı. acaba sorun neyden kaynaklıdır 1 hafta dolmadan boyle bı sorun olması hiç hoşuma gıtmedı :(
Eps lambasinin yanmasinin sebebi yetersiz elektrik gucu olabilir akunuzu kontrol ettirin bence

LG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Aralık 24, 2016, 22:09:25 »
mantıklı valla şöylede bi  durum var usta aracın farları ve iç aksam ışıkları sanki böyle evde elektrık gıder gibi olur ışık titrer ya onun gibi oluyor çalışırken ve vites değiştirirken

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 24, 2016, 22:10:58 »
mantıklı valla şöylede bi  durum var usta aracın farları ve iç aksam ışıkları sanki böyle evde elektrık gıder gibi olur ışık titrer ya onun gibi oluyor çalışırken ve vites değiştirirken
Bence iyi bir aku ile degistirin sorun cozulecektir sarj dinamosununda kontrolunu yaptirin

LG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi