0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı kutu odamda duruyor şuan Gitti gidiyordaki ürün orjinal mi? Orjinal xenon ampulü dediğiniz gibi ama o ampul D serisi. Sizin aracınızdaki H serisi ampul.
İnternetten biraz baktım ama şurası diye güvenip link veremedim.Philips fiyatları biraz pahalı. Ben bursadan Yalaz otodan almıştım. @Mutlu Tekir (30216) abi Forza kullanıyordu. daha F/P bir ürün http://urun.n11.com/xenon-far/h11-4300k-xenon-far-kiti-ince12-v-forza-P87562071
Babam zaten oto elektrikçi. Ama xenon falan pek ilgilenmez sevmez. Ama toptancıları satıyor. İlk attigim linkteki xenon ampülün etrafındaki o kutu çıkıyor mu?. Birde sizin taktıgınız xenonlardan memnunmusunuz. Karşıdan bakıldıgında xenon oldugunu hissetiriyormu? Rengi 4300k normalde sarıdır. Mercekli araçlarda mercek oldugu için renkli gözüküyo ama bizim arabalarda mercek yok. yine karşıdan renklimi gözükür yoksa sarımı ?
Hiç de sarı değil. Forzanın aydınlatmadan memnunum. Karşıdan bakınca hiç çakma xenon olduğu anlaşılmıyor, orjinal xenon gibi gözüküyor. bunda merceklerin kalitesinin de önemi var tabi. mercek yoksa karşıdakinin gözünü alır. şu ana kadar xenon takmış 3 corolla ile karşılaştım ve 3ünde de aşırı rahatsız oldum. sıkıntı merceklerdeki gibi aşağıya odaklamıyor, merceksiz olmasından ötürü far yüksekliğinin üstüne de ışık sızıyor illaki ve bu gözü çok alıyor. Tavsiyem farlara mercek taktırın.
çok kararsızım bende farlarla uğraşmaya. orijinalliği bozulmasın istiyorum ama sarı ışıktan da kurtulmak istiyorum.
Hocam farları açtırıp mercek taktırmam imkansız. Yoğun trafikli bölgede degiliz zaten babam köyde oturuyor. En fazla ilçeye cıkıyoruz araçla. Bana önemli olan karşıdan bakıldıgında renkli gözükmesi ve yol aydınlatma performansı.
Renk olarak beyaz. sarı diyenlere inanmayın. sıcak beyaz diyeyim öyle düşününaraç kamerasının çekim kalitesi bile xenonda fark ediyor. 4300k en iyi tercih olurSarı ışıktan kurtulup güzel bir görme sağlarsınız. Mutlu abinin dediği gibi ayarsız gezenler çok. araca 2 kişi bile binince far ayarını şehir içi 1 e alıyorum ben. önemli olan far ayarını kontrol altında tutmakKısalar 4300 k xenon, uzunlar Led.//www.youtube.com/watch?v=WXxdPzisXOw
Sırf şu xenonları ilk açılıştaki o patlama ve arkasından renk değişimi için istiyorum bakalım hayırlısıyla almaya çalışıcam. Yağmurda performansı nasıl?
Kısalarının kesilme çizgisini hiç paylaştın mı Kaan? Merak ettim de.
Biz daha iyi görebilmek için araştırdık 4300 k da karar kılıp aldık. gerçekten kör geziyormuşuz Şuan ilk defa alcak olsanız 6000k mı alırdınız yoksa yine 4300k mı?. Çünkü belli bir süre sonra insanı aynı şeyler sıkıyor?Son birşey daha hocam büyük ihtimal gittigidiyorda ki ürünü alıcam. 2-3 yorum okudum olumluydular. Fiyat makul geldi. Siz kaç tl ye almıştınız acaba?
Biz daha iyi görebilmek için araştırdık 4300 k da karar kılıp aldık. gerçekten kör geziyormuşuz Yağmurda halojenden daha iyi. muayene için xenonları takmıştım. yağmurda kullandık. ben ilk başta far yanmıyor zannettim Hiç paylaşmadım galiba abi.PC de şunu buldum şimdi. kamerayı ışığa odaklayınca böyle çekti. etrafı ve ışıkları biraz kararttı. üst taraf led alt taraf xenon (ledin ayarlarını yapmaya çalışırken çekmiştim) Kamerayı
Keşke uzun ledler yanmıyorken bir çekeydin ne iyi olurdu. Anlaşılmıyor böyle. Selektör yemedin mi hiç?
bizim araclarin far plastigi zenona uygun degil zenon asiri sicaklik verdigi icin far plastiginde kararma veye kabuk atma olaylari oluyor. zenondan oldugunu anladiklari icin garantiden de degisimi olmuyor