0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O halde daha çok dikkat etmen gerekecek.Aracını fazla zorlama,oldugu gibi kullan,suyuna git ve bizleride üzme olurmu Türkay..
abi zaten aşırı dikkat etmeye başladım, önümdeki aracı bıraktım, onun önündekine bile bakıyorum frene basar da benim de basmam gerekir diye,
Goodyear gibi gidip diğer bir gürültü ustası lastik almışsın hayırlı olsun.
Özcan, Ultragrip 7 oldukça sessiz, hatta Turanza'larımdan daha sessiz
Ben lastik sesinden dolayı müziğin sesini açıyordum,bilmeyen de müzisyen ya kulağı yüksek sese alışmış diyorlardı.Halbuki derdim başkaydı
abi bigün buluşalım da beni aracı bi dinleyiver ben kapıda ve arka pandizotta bir tıkırtı dışında ses duyamıyorum (ikisi de benim hatam, ses sistemi döşicem diye söküp takamadığım yerlerden..)
Kar lasitiği değil Türkay,kış lastiği.Dediğin unsurları İzmir de yaşamış olman gayet normal.Goodyear gibi gidip diğer bir gürültü ustası lastik almışsın hayırlı olsun.Yakıt tüketimini artırır.Tutunmada artar haliyle.Ankara'yada hoşgeldin kardeşim.
şöyle diyelim,winter carving ağır kış lastiği, kar, buz kullanımı, hatta diş de takılabiliyor bunlarasnowsport ise hafif kış lastiği, soğuk hava asfalt kullanımı, karda kışta da iş görüyoroldu mu?