0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese hayirli cumalar. benim 1991 1.6XL corollaya kisa bir sure once veda edip borçlari kapattim. Uzulmedim desem yalan olur. Elde kalan paramla 1991 toros aldim binek 2. sahibinden uzerinde ilk plakasi dahi duruyor gayet duzgun temiz hasar boya bile yok 8.750lira bayildik. ilk gun guzeldi ama son 4 gundur sabah calismiyor. bende 1 ketil kaynamiş suyu lpg beynine , hortum ve karboretore dokuyorum 1 marşta çalisiyor ve gun icinde sikintisi kalmiyor. ama her sabah bu ketil muhabbeti canimi sıktı yardim edin dostlar bu pahalı elektrikte her sabah 1 ketil kaynatmak ta ayri masraf. ... sizce ne yapmaliyim torosun komple motor tamiri 750 lira bizim urfada. onerilerinizin tamamini yapabilirim 200 lirayi geçmez.simdiden tesekkurler. rumuz: reno ilk gun toyotayi arattı. pişmanım.
hiç lpg li aracım olmadı ama tanıdıklarım da lpg li araçlar vardı. onlar kış aylarında aracı stop etmeden önce benzine alır 1 - 2 dk aracı benzinde çalıştırıp o şekilde stop ederleri bu yöntemi deneyebilirsiniz.
Beyler toros olacak gibi değildi. şehir içinde kullanılacak bir ford 5000 traktör bile daha rahat ve yol tutuşu olurdu ve en son toros umu zar zor bir köylü abimize sattım. 9000lira. 19.01.2017 tarihinde 11000 liraya skoda felicia 1.3 glx boş paket sadece ön iki cam otomatik 136000 km de aracı aldım. Araç çok temiz değişensiz ağarmadan komple itina ile boyanmış. aynı gün aracın yıpranmış ve çalışmayan bazı parçaları vardı ve bende internetten sipariş ettim ama tuttuğu fiyata inanamadım. 1 adet ön teker bilyası, kapı kilit çubukları komple,vites körüğü,hoperlör plastik kapağı ve far anahtar tuşu toplamda 85 tl tutttu. Aracı Osmaniye ilinden aldım Urfa'ya 280 km kontak kapatmadan son derece rahat keyifle geldim. Allah'a şükür tık demedi. 260 km de 48 liraya lpg yaktım fiyatı indirimdeydi 2.56. Ben torosta çürüyecektim haberim yokmuş ayrıca parçaları bu kadar ucuz beklemiyordum. toyota tadı vermesede aratmadı diyebilirim(kendi çapında tabi)Mesaj Birleştirildi: Ocak 20, 2017, 07:49:18Mesaj Birleştirildi: Ocak 20, 2017, 07:49:52Mesaj Birleştirildi: Ocak 20, 2017, 07:51:19
Arkadaslar herkese tekrar merhaba. malesef skoda felicia bilinen efsanelerin aksine hurda yigini. en temizini aldim orjinal 130 binde inanin 5 para etmez. 1700 lira harcadim marş motoru distributor , on duzen , bilya ....vs vs adam olmuyor hemen sattim 1700 masraf cepten gitti. ve yaptigim en guzel sey 1991 beyaz corolla mi geri satin almak hemde 14bine sattim 12 ye geri aldim. ilk is sanayiye goturup distributor ve yag cubugunun dibinden sizan motor yaginin oringlerini degistirmek suretiyle 50 tlye kokten hallettim. ayni sorunu olana yardimci olabilirm. Oh be dunya varmiş simdi yeniden toyotama kavusmanin sevincini yasiyorum. performans, tasarruf ve saglamlik. bu sefer asla satmayacagim bende curuyecek. hepinize tesekkurler.