Arkadasin bahsettigi guzel olan sey butun kasko firmalarinda var. kimisi mini onarim adi altinda kaskonuzu bozmadan ucretsiz degisir kimi kasko sirketide yillik olarak 1 veya 2 sefere mahsus ucretsiz cam far ve stop degisimi yapar. kasko yaptirmaya niyetiniz varsa klozlarini dikkatli okursaniz daha bir cok seyde farklilik oldugunu gorursunuz (ikame arac suresi,pert olma durumunda alinacak tazminat,yetkili servis ve orjinal parca onarimi vs.)
su durumda sigorta veya kasko hangisi olursa olsun farketmiyor yapilacak islem haksiz bir islemdir ve butun kullanicilarin cebinden cikacaktir.
fotograf yukleseydiniz daha net cevaplar verilirdi istanbul kartal ve bostanci oto sanayi sitesinde far stop tamiri yapan yerler var ufak bir kirik veya catlak ise onlara bakin derim.
Eyüp bey teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. şu an aracın kasko su var.
Bazen araç firmaları kendilerinden yaptırmaları için kullanıcıya özel avantajlar sunabişiyorlar. bu geçmişte söyleydi. eğer bizden yaptırırsanız orjinal cam değişimlerinde fark almayız (kasko firmaları yan sanayi cam ları karçılardı) . Şuan ki kasko da direk orijinali kapsıyor . heralde tüketiciden yoğun şikayet gelince. ben kasko kloz larını hep okurum . Bende daha şimdiye kadar ücretsiz stop veya far değişimi ibaresi görmedim.
eğer siz de normal sigortacıya yaptırdıysanız kasko nuzu bir bakmanızı rica ediyorum. stop veya far ile alakalı bir madde var mı .
bu arada stop daki çatlak bolu boyunca oluşmuş. bir noktada birleşmiş hepsi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi