0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çağdaş uygarlık seviyesinden dahada uzaklaşmaya devam ediyoruz.
İşimize geldiği gibi yorumlamamız gerekiyormuş !! Kaan Bey.Aslında tasarı buymuş bir zamanlar, ne olduysa artık diyeceğim ama ne olduğu belli, devlet sadaka alacak hale geldi. Sinekten yağ çıkaracaklar bu gidişle.
Ne yapıldığı belli değil. Anlık kararlarla günlük yönetiliyoruz. Uzun vadeli plan olmayınca böyle oynar dururlar. Ve Kaan çok doğru bir noktaya değinmiş. Vatandaşın zaten çok olan vergiler konusunda bir de 3-5 alışverişine göz dikip yaşam standardını düşürüyorsan ne denir ki. Vatandaşı yaşatmıyorlar.
Mesajımda bi "ma" yı eksik yazmışım, sanırım yanlış anlaşıldım. Amacım Kaan a cevap vermek değil daha önceki bir mesaja tepki vermekti. Gereksiz münakaşaya girmemek için direk o mesaja cevap vermedim.
Avrupanın uyğuladığı gumruk degerlerini örnek almışlar.İşlerine geleni örnek alıyorlar insana değer vermeyi refah içinde yaşatmayı ne zaman örnek alıpta ellerini cebimizden çekecekler merak ediyorum
Birde ptt kargo artik aliexpresin kargolarini tasimayacak mis. Yilbasindan sonra anlasma yapmayacakmis.
Avrupanın uyğuladığı gumruk degerlerini örnek almışlar.İşlerine geleni örnek alıyorlar insana değer vermeyi refah içinde yaşatmayı ne zaman örnek alıpta ellerini cebimizden çekecekler merak ediyorumTapatalkla gönderildi
bunun kaynağı var mı? Normal posta ile gönderildiği sürece PTT'nin taşımama gibi bir seçeneği yok bence. Ancak şu var ki bugünlerde çoğu paket artık Hollanda üzerinden geliyor.