0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
denesek mi
Merhaba Arkadaşlar,Kavo B.V firmasından yeni gelecek olan Kashiyama üretimi E160 Corolla (ve Auris) için "Ön Fren Balatası" denenmesi için gönüllü (araç) aramaktayız.Gönüllü kişinin fren disklerinin olabildiğince yeni yada balataların takılması öncesinden fren disklerinin torna ile düzeltilmesi tercih sebebidir.İstanbulda bulunan arkadaşlar için montaj ücretsiz gerçekleştirilebilir.Ayrıca fren balatasının kullanımı süresince, yaşanan olumlu-olumsuz görüşlerin bu konuda objektif olarak belirtilmesi de ricamız olmaktadır.Gönüllü arkadaşlar bana özel mesaj ile ulaşabilir.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Kamil Çelik (8488) bey gönüllü oldu Balatayı bugün kargo'ya veriyoruz, kendisine teşekkür ederim.
balata resimleri varsa atarmısın abi, tipi nasıl görelim nibk gibi mor acaba
Abi bende gonullu olabilirim hyundai icin uyumlu olursa [emoji1] LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla gözü kapalı alın gitsin Ufuk bey. Arka balataları değiştirdim ve aracın frenlemesi çok iyileşti, ilk basışlardaki boşluk ve eksponansiyel kuvvet, lineere döndü. Ses de yapmıyor. Taş gibi. Önleri de değişmek isterdim de ön balatalar daha baya vardı. Yok illa denenmesini istiyorum diyorsanız Toyota ahalisi bu fırsatı kaçırma