0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2014 dizel corollam var. Şu sıralar yakıt tüketimi çok arttı. Kasıma kadar en fazla 5.3 ortalamam vardı. Aracımın aktif kullanıyorum hatta günde 120 km yapıyorum hafta içi. Ama şu 2 haftadır ortalamam 7 nin altına inmiyor. Acaba aşırı soğuklardan mu? Geçtiğimiz cuma 50 bin bakımına götürdüm. Bakımı gelmişti ondan oluyordur dedim ama değişen bişey olmadı. Dip not: Sabah 7 de araca marş basıyorum. Ne kadar süre ile bekletip devam etmeliyim. Örneğin 5 dk 10 dk ya da motor sıcaklık göstergesinin yarıya kadar gelmesini mi beklemeliyim. Teşekkürler
aracinizi calistirin kemerinizi takip arabaya yerlesene kadar zaten 1 ile 3 dakika gecmis oluyor o arada yeterince motor kendini yaglamis oluyor. hareket ettikten sonra ilk 5 km fazla devirli gitmezseniz hic bi sikinti olmaz.yakitinizin artmasi bence en buyuk sebebi soguk havalardan. enjektor temizleyici kullaniyormusunuz veya en son ne zaman maf sensoru temizligi yapildi? dizel araclarin hava filtresi cok onemli ben her 10 bin kmde degistiriyorum en son girdiginiz bakimda degisti mi ?