Arkadaşlar farların önünde sıkıntı yok ama üstünde güneş solukları var. Malun genelinde oluyor sanırım. Temizleme işini kendim yapmayı düşünüyorum. Çok fazla ürün ve marka var ama kendi yapan ve iyi sonuç alan arkadaşlar var mı? diye bir sormak istedim.
var yenisi gibi olur. netten razı araştırırsanız tüm aşamaları tek tak anlatılıyor zor değil herkes yapabilir
kardeşim bedavaya bitir bu işi. bir kutu diş macunu al ve pamukla far camlarını güzelce ov yeni gibi olur...
kardeşim bedavaya bitir bu işi. bir kutu diş macunu al ve pamukla far camlarını güzelce ov yeni gibi olur... 
Düşünmedim değil

. Abimin opel astrayı yaptık ama çok iyi olmadı, belli bir farklılık vardı ama tam istediğim gibi olmadı. Gerçi onun farlar bildiğin çok soluktu. Siz yaptınız mı corollaya?
Diş macunu jojova taneli olmazsa olmaz
Düşünmedim değil
. Abimin opel astrayı yaptık ama çok iyi olmadı, belli bir farklılık vardı ama tam istediğim gibi olmadı. Gerçi onun farlar bildiğin çok soluktu. Siz yaptınız mı corollaya?
Kardes hic ugrasma temizledikten sonra far vernigi alman lazim yoksa hemen ayni sekline donuyor ciftini 80 tlye yeni gibi yapiyprlar.illede ben yapicam dersen 2 adet zimpara biri sifir numara en ince digeri ondan biraz kAlin olsun sirayla zimparalayip fari bembeyaz yap sonra pasta ile parlatip far vernigi ile bitiriyorsun
LG-P760 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sakın zımparalama.mahvedersin far temizlm sütü ilacı platx ile temizle polish yap olduğu kadar..
Polisajsız çok zor çıkması. Ben pasta ve matkap ucu far temizleme süngeri sayesinde alabildim.
zımpara yapmadan sadece plastx die bir ürün var onunla yapın olduğu kadar zımparalarsanız verniğini alıyosunuz daha rezil oluyor...
Tırnak takılacak kadar yanık varsa zımparalamadan olmaz. Kalından inceye doğru zımparalayın en son son 2000 veya 3000 ıslak zımpara ile işi bitirin. Son zımparalama safhası önemli iz kalmayana kadar ıslak şekilde zımparalayın. Marketlerde satılan sarı kutuda far pastası var onunla iyice parlatın. Pastayı matkap ucuna takılan aparatla yapın, elle yapmak çok zor olur hem de iyi sonuç alamazsınız. Vernik işine eliniz yatkın değilse altı ayda bir elle far pastası uygularsanız sararmayı engellemiş olursunuz.
herhangi bir marka cilalı pasta al (iyisi olursa tabi ki daha iyi sonuç alırsın) bi de 2000 numara zımpara. son olarak bi sprey tüp tedarik et (camsil spreyleri uygundur suyu çok iyi pulverize ediyor)
1- öncelikle güzelce temizle.
2- sonra içine su koyduğun spreyi kullanarak 2000 zımparayla sulu zımpara yap dikkat etmen gereken olay dairesel hareketlerle uygulaman gerektiğidir. (bu işlem sonrası far iyice buğulanacak endişe etme)
3- tekrar güzelce temizle.
4- cilalı pastayı da dairesel hareketlerle iyice yedirinceye kadar uygula (kullanacağın miktarı yüzeyin durumu ve ebadına göre kendin belirle ama elin korkak olmasın)
5- sonra mikro-fiber bezle iyice sil farkı göreceksin. hoşuna gitmezse cilalı pasta uygulamasını bi daha yap.
1 saatlik zaman ayıracaksın ve yekün maliyetin 30-40 lira olacak ve malzemen artacak. ben yaptım çok güzel oldu.
Arkadaşlar http://urun.n11.com/diger/metal-parlatici-vikaul-maden-cilasi-kavil-P120646859 saatcilerin kullandığı bir ürün. opelim.net sitesinde kullanan arkadaşlar beğendiklerini söylemişlerdi. kalıcı olurmu bilemiyorum.
bu ürün metaller için hocam. (altın,pirinç,bakır,gümüş vs) mika için etkili olur mu bilinmez neticede mika sertleştirilmiş plastiktir ayrıca boyalı kısma temas ederse zarar verebilir sıvı olduğundan boyaya değdirmeden uygulayabilmek çok zor olur bence. sırf amacınız için üretilen ürünler varken niye bu ürüne bakasınız ki?
farın üstündeki diğer vernikli alanda mahvediyor zımpara bari o bölüm sağla kalsın.....zımparalamayaın
Diş macununun etkisi baya hissedilen cinstten çok kez etkisi ispatlanmış ☺️
Bimden almış olduğum wax kıvamında pasta + yine bimden amış olduğum cila =
benim 2012 corolla da da var kesin çözümü nedir bunun arkadaşlar çok kötü duruyor özellikle yazları ki yaz geliyor.
artmasından korkuyorum:(
benim 2012 corolla da da var kesin çözümü nedir bunun arkadaşlar çok kötü duruyor özellikle yazları ki yaz geliyor.
artmasından korkuyorum:(
Zımpara + pasta işlemi yapılabilir
@Yüksel IŞIK (26882) size bandırmada yardımcı olabilir bu konuda
bende aynı dertten müzdariptim.farın üst kısmına aracın rengi olan siyah film çektim (far kaşı deniyo) değişik bi hava kattı bence denemelisin