0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sol ön yanıyor mu?
Yanıyor Murat Bey, sol ön ve sol çamurluktaki sinyaller yanıyor hızlı hızlı. Sol arka yanmıyor sadece.
T27 avensis ile aynı ise sistem sigortadan kaynaklı değil galiba. Röle kaynaklı bir sıkıntı da yok. Muhtemelen arka sinyale giden kablo sokette sıkıntı var gibi. Usta hiç uğraşmadı mı? Sadece ampülü takıp deneme mi yaptı?
Kablo sökülmesine vs gerek yok benceArka sinyal soketinin alt kısmına bakın ampul dibine değen yaylı kısım zamanla esnekliğini yitirip geri kaçmıştır.Biraz yukarı doğru çektirerek halledilebilir.sinyaller çalışırken bir kaç kez minik darbe uygulayın muhtemelen yanacaktır.Güvendiğiniz bir elektrikçiye götürün servis işi büyütür muhtemelen.Geçmiş olsun,selamlar
Oraya giden kablo için öyle koltuk falan sökmez herhalde. Şoför kapı eşiğinin altından geçiyor kablo. Bagaj içerisinde zorlayarak sol tarafa baskı yapacak herhangi bir yükleme yaptınız mı bu arıza öncesinde? Sökse Sökse bagaj içi döşemeyi yarım söker o da çok zor bir olay değil eliniz yatkınsa ölçü aleti falan kendiniz test edebilirsiniz
Tuna sistemin tek sigortası var, yani senin sadece arka sol çalışmadığı için sigortadan sıkıntı olma ihtimali yok. Sigortası da motor kaputu altında HAZARD yazan 10A sigorta Aynı sokete 3 tane yeşil beyaz kablo geldiği için yerini tam olarak saptama yapman için 7 pinden 6 sı dolu 7.boş ona göre 3.pini anlarsın
Tekrardan selamlar. Sabah geldim servise 3 saat oldu döşemeler söküldü ancak hala "çözdük" demiyorlar. Gecmisinde bikac kere 3 4 bin km'de bir aku degisimi ve stop lambasi degisimi olmus, elektrik problemi var ama cozucez diyorlar, bundan sonra bu problemleri yasamamaniz icin bakiyoruz diyorlar. Araci birakmam dedim sabirla bekliyorum bakalim umarim 4 haneli rakamlara cikmadan hallolur. (Turkce karakterler icin kusura bakmayin telefondan yazdim) Edit: Cozuldu 5 saatten sonra problem alarm sistemiyle ilgili. Kablo, soket, sigorta, ampul her sey saglam, alarm devresindeki bi problemden dolayi calismiyormus sol arka sinyal. Cok ilginc
Geçmiş olsun kaç haneli rakamlara çözüldü