0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç 2012 model dizel comfort extra 92000 kmde. Sabah araç bir miktar ısındıktan sonra yani rolanti devri 800'e düştüğünde bir ses geliyor. Sanki bir demir biyere sürtüyo gibi. Veya bir sac biyere değiyo titreşimle ses geliyor gibi. Araç ısınınca kesiliyor. Servise gittim gidene kadar ısındı bekledik ses yine de gelmedi. Bir gün sonra sabah yine aynı. Sebebi ne olabilir?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ses gelirken kaputu açtım, hava filtresiyle, motorun üzerindeki d-4d yazan plastiğe sıkıca bastırdığımda ses kesildi? Onların bağlantısıyla ilgili bir problem olabilir mi?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hava filtresinden olmadığını farkettim. Arabanın altından geliyor. Egzos u tuttum ses kesildi bırakınca geliyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Servise gittim bugün. Ses yine gelmedi orda gidebe kadar ısındı. Ses gelirken video çekmiştim onu gösterdim ustaya. Liftle kaldırdı baktı. Bişey göremedim, birgün getir akşamdan bırak sabah biz çalıştırıp ses gelirken bakalım dedi. Artık başından mı savdılar anlamadım. Arabayı aktif kullandığım için bırakamadım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi