Gönderen Konu: Fen Disklerinin Markasını Biliyormusunuz  (Okunma sayısı 1245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Fen Disklerinin Markasını Biliyormusunuz
« : Aralık 05, 2016, 00:42:29 »
Evet arkadaşlar geçen hafta 2013 marka bir corolla aldım.

Bugün istanbula giderken farkettim. Benden önceki sahibi sanırım arabayı fren balatasız kullanmış. Disklerin anasını bellemiş resmen kazıtmış diskleri.

Bu fren disklerinin ve balatalarının markasını bilen varmı internettne fiyatlarını bir araştırayım. ÖZellikle ön diskler tornayla kurtarılabilecek düzeyde değil malesef.

Toyota Club Türkiye

Fen Disklerinin Markasını Biliyormusunuz
« : Aralık 05, 2016, 00:42:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Fen Disklerinin Markasını Biliyormusunuz
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2016, 00:51:12 »
hocam değişecekseniz Kavo disk ve Nibk balata alabilirsiniz bence

@Ufuk Sönmez (16363)  abi bu konuda daha bilgilidir kendisi. sizi daha iyi aydınlatır
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2016, 14:19:29 »
bu arabanın disk markasını bilen yokmu arkadaşlar disk ve balata

Mesaj Birleştirildi: Aralık 05, 2016, 16:08:46
Yetkili servisin verdiği fiyat Ön Diskler 574 TL Ön Balatalar 278 Tl İşçilikle beraber toplam 964 TL.

Bize Sanayi yollrı gözüktü Arabanın yakıtından felan memnunum ama Şu 10.000 de bir bakım ypaılması ve uçuk parça fiyatları yzüzünden arabadan soğumazsam iyidir.

Adapazarında Japon İş var Oraya gönderdim pederi bi bakıcak fiyatlara orda halledicez bir aksilik olmazsa ama Orjinal markayı vericeklermi bakalım gerçi ne olduğunuda bilmiyoruz orjinalinin.

Size Tavsiyem Disk ve Balata İçin Servisten Uzak Durun. 3 Ay önce Nissan Qashqai nin Ön balatalarını 230 Tl işçilik dahil değiştirttim. Bide Nissana pahalı derler

Mesaj Birleştirildi: Aralık 05, 2016, 19:25:13
Tornayla kurtardık şimdilik et kalınlığı yeterli dedi usta tornaya soktuk. Fren balatalarıda değişti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '13
« Yanıtla #3 : Aralık 12, 2016, 13:46:26 »
kardes merhaba bendede 2013 model var son kasa makyaj oncekı yanı bende 4 dısk degıstırdım  ustunden cıkanlarda marka goremedım o kadar bakmama ragmen ama ben onlere  APETECH YANI DELCO dısk taktım  arkaya  delphı dısk ve delphı balata taktım
dısklerde ve arka balatalardan cok memnunum ama onlere bosch balata taktık ustunden cıkan TEXTAR BOSCH du bunlar ses yapayor dur kalkta

sana tavsıyem dısklerı bu marka bulabılırsen al ama balatayı delphı tak onlar ses yapmıyor kullanıyorum suan