Gönderen Konu: Auris II Periyodik Bakım  (Okunma sayısı 36090 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 26 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris II Periyodik Bakım
« Yanıtla #100 : Kasım 05, 2020, 21:10:06 »
2015 model 51binde lpgli 1.6 otomatik aracım var. Bujiler kaç kmde değiştirilmeli ve hangi bujiyi önerirsiniz?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Kasım 05, 2020, 21:10:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Kasım 05, 2020, 22:17:43 »
2015 model 51binde lpgli 1.6 otomatik aracım var. Bujiler kaç kmde değiştirilmeli ve hangi bujiyi önerirsiniz?
Aracınızda zannedersem iridyum buji var ve ömrü 100 bin km ama LPG'den ötürü daha erken değiştirmeniz gerekiyor 80 binde değişim iyi olur.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #102 : Mayıs 02, 2021, 17:25:31 »
Merhaba herkese, 2014 model 1.33 Auris araca sahibim aracım LPGli, 10.000 bakımı için filtre ve yağı hangi marka tercih etmeliyim ve nerden temin edebilirim ne öneririsiniz? Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Mayıs 02, 2021, 20:07:04 »
Merhaba herkese, 2014 model 1.33 Auris araca sahibim aracım LPGli, 10.000 bakımı için filtre ve yağı hangi marka tercih etmeliyim ve nerden temin edebilirim ne öneririsiniz? Teşekkürler

Merhaba, gerekli bilgiyi ve tedariki forum sponsorumuz Tem Otomotiv'den sağlayabilirsiniz. Forum anasayfasında iletişim bilgileri mevcuttur.
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 98000
  • Model Yılı: '15
  • 10 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Mayıs 13, 2021, 14:20:18 »
Öncelikle forumdaki tüm ağabeylerimin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım.
2015 1.6 benzinli Auris aracıma periyodik bakımlar için servis kazığı yememek adına tüyolarınızı rica ediyorum :) Filtre ve motor yağı dahil olmak üzere marka/ürün tercihleriniz, nereden edinebileceğimiz vs. konusundaki bilglilerinizi rica ediyorum. Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #105 : Mayıs 13, 2021, 18:55:31 »
Öncelikle forumdaki tüm ağabeylerimin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım.
2015 1.6 benzinli Auris aracıma periyodik bakımlar için servis kazığı yememek adına tüyolarınızı rica ediyorum :) Filtre ve motor yağı dahil olmak üzere marka/ürün tercihleriniz, nereden edinebileceğimiz vs. konusundaki bilglilerinizi rica ediyorum. Saygılar...
İyi bayramlar,
Parça tedariği konusunda form onaylı üyemiz tem otodan gönül rahatlığıyla gerekli tüm bakım malzemeleri ni alabilirsiniz,yasaklardan sonra form ana sayfasında ki iletişim adreslerinden kendilerine ulaşırsanız şasi numarası ile yardımcı olurlar.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 98000
  • 10 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Mayıs 13, 2021, 19:14:01 »
Teşekkür ettim hocam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 72000
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #107 : Ekim 10, 2021, 13:12:02 »
Öncelikle herkese merhaba,
2015 auris 1,33 lpgli life aracım var. izmit'te ikamet ediyorum. Aracımı bakıma sokmak istiyorum. 78000km de aracım. İzmit'te acaba önerebilceğiniz toyota ustası, servis var mı?.
Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #108 : Ekim 10, 2021, 22:36:17 »
Öncelikle herkese merhaba,
2015 auris 1,33 lpgli life aracım var. izmit'te ikamet ediyorum. Aracımı bakıma sokmak istiyorum. 78000km de aracım. İzmit'te acaba önerebilceğiniz toyota ustası, servis var mı?.
Teşekkürler.
Önereceğim yer size belki uzak gelebilir ama gidip yapılan işlemi ve kullanılan malzemeleri görünce iyiki gelmişim bu güne kadar bakım yapılmamış dersiniz,daha öncede Auris'i olan bir üyemiz izmitten gitti ve aşırı derecede memnun kaldı,form üyemiz tem Toyota özel servis.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '16
« Yanıtla #109 : Mayıs 08, 2022, 13:20:35 »
Sevgili Toyota sahipleri 80000 bakımı şuan itibariyle yeni fiyatıyla 3800₺ tutuyor. Benim araç 2016 Auris oto. benzinli LPG falan yok. Ağır bakım diye geçiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 61500
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Mayıs 08, 2022, 15:25:44 »
Sevgili Toyota sahipleri 80000 bakımı şuan itibariyle yeni fiyatıyla 3800₺ tutuyor. Benim araç 2016 Auris oto. benzinli LPG falan yok. Ağır bakım diye geçiyor.
Cvt yağı, fren hidroligi vs değişecek muhtrmelen 80.000 km de degisiyor. Zaten yarısı normal bakim ücretidir. Bir de garanti 10 diye bir sey cikarmislar onun parasini aliyorlar bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #111 : Eylül 10, 2022, 21:41:17 »
Herkese merhabalar. 2013 Model 1.4D4D Otomatik Vites Auris aracımın 160.000 km bakımını yaptırmak istiyorum. Motor yağı olarak ENEOS X'i tercih etmek üzereyim ancak şanzıman yağı, filtre seti ve antifiriz için hangi markaları alacağımı bilemedim. Sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #112 : Eylül 10, 2022, 21:48:00 »
Herkese merhabalar. 2013 Model 1.4D4D Otomatik Vites Auris aracımın 160.000 km bakımını yaptırmak istiyorum. Motor yağı olarak ENEOS X'i tercih etmek üzereyim ancak şanzıman yağı, filtre seti ve antifiriz için hangi markaları alacağımı bilemedim. Sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum
Motor yağı olarak eneos tavsiye etmem zira düşündüğünüz gibi japon menşeli değil yerli petrol ofisi dolum,onun yerine kaliteli yağ almak istiyorsanız LIQUI MOLY veya MOTÜL tavsiye ederim antifiriz olarakta yine LIQUI MOLY veya Shell yada Castrol olabilir, şanzıman içinde orjinal veya aynı marka LIQUI MOLY tavsiye ederim, filtre seti içinde js asakashi olarak gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, İstanbul da ikamet ediyorsanız bu saydığım ürünlerin hepsini form üyemiz tem Otodan alabilirsiniz ve bakımda orada yapabilirsiniz kendileri sadece Toyota ya hizmet vermektedir araç hakkında detaylı bilgiye haizler,isterseniz her yere kargo hizmetleride var.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #113 : Eylül 10, 2022, 23:52:09 »
Motor yağı olarak eneos tavsiye etmem zira düşündüğünüz gibi japon menşeli değil yerli petrol ofisi dolum,onun yerine kaliteli yağ almak istiyorsanız LIQUI MOLY veya MOTÜL tavsiye ederim antifiriz olarakta yine LIQUI MOLY veya Shell yada Castrol olabilir, şanzıman içinde orjinal veya aynı marka LIQUI MOLY tavsiye ederim, filtre seti içinde js asakashi olarak gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, İstanbul da ikamet ediyorsanız bu saydığım ürünlerin hepsini form üyemiz tem Otodan alabilirsiniz ve bakımda orada yapabilirsiniz kendileri sadece Toyota ya hizmet vermektedir araç hakkında detaylı bilgiye haizler,isterseniz her yere kargo hizmetleride var.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ankarada yaşıyorum. Önceki bakıma götürdüğüm ustaya bu bakımı sordum. Şanzıman ve motor yağı ve fren hidroliği için Mobil önerdi ancak antifriz için Petrol Ofisinin bir serisini söylemişti. Filtreleri de sormayı unutmuştum. Ankara'da js asakashi bulabileceğim yer var mı bilmiyorum. Tem Oto'nun Trendyol da satışı var mı biliyor musunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #114 : Eylül 11, 2022, 02:03:26 »
Cevabınız için teşekkür ederim. Ankarada yaşıyorum. Önceki bakıma götürdüğüm ustaya bu bakımı sordum. Şanzıman ve motor yağı ve fren hidroliği için Mobil önerdi ancak antifriz için Petrol Ofisinin bir serisini söylemişti. Filtreleri de sormayı unutmuştum. Ankara'da js asakashi bulabileceğim yer var mı bilmiyorum. Tem Oto'nun Trendyol da satışı var mı biliyor musunuz?
Tem otonun Trendyol da satışı yok,N11 de var ama kendilerinden direk almanızı tavsiye ederim diğer türlü mağaza payı olduğu için fiyatlar fark edebilir,zaten form sakinlerine yardımcı oluyorlar ödeme kısmında kesinlikle kart numarası vs istemiyorlar size ilettikleri elektronik ileti ile kendiniz ödüyorsunuz ama isterseniz N11 üzerindende alabilirsiniz,js asakashi ürünlerini tem Otodan başka yerde bulamazsınız,kalite her yerde olmuyor maalesef  :)
Usta konusunda size insaflı ve işinde iyi bir usta önerebilirim,İvedik'te zarif usta var numarası :05437493474, ürünleri tem Otodan kargo ile alıp yanına giderseniz gerekeni yapar,bizdende selam söyleyebilirsiniz (murat uzmanın bacanağı derseniz bilir) tem oto araç şasi numarası ile istediğiniz bütün ürünleri araca uygun şekilde gönderir,fren balatası lazım olursa onuda yazayım tem Otodan NIBK marka (tek geçerim) olarak temin edebilirsiniz.
TOYOTA CORONA 3S FE