0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2015 model 51binde lpgli 1.6 otomatik aracım var. Bujiler kaç kmde değiştirilmeli ve hangi bujiyi önerirsiniz?
Merhaba herkese, 2014 model 1.33 Auris araca sahibim aracım LPGli, 10.000 bakımı için filtre ve yağı hangi marka tercih etmeliyim ve nerden temin edebilirim ne öneririsiniz? Teşekkürler
Öncelikle forumdaki tüm ağabeylerimin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım. 2015 1.6 benzinli Auris aracıma periyodik bakımlar için servis kazığı yememek adına tüyolarınızı rica ediyorum Filtre ve motor yağı dahil olmak üzere marka/ürün tercihleriniz, nereden edinebileceğimiz vs. konusundaki bilglilerinizi rica ediyorum. Saygılar...
Öncelikle herkese merhaba,2015 auris 1,33 lpgli life aracım var. izmit'te ikamet ediyorum. Aracımı bakıma sokmak istiyorum. 78000km de aracım. İzmit'te acaba önerebilceğiniz toyota ustası, servis var mı?. Teşekkürler.
Sevgili Toyota sahipleri 80000 bakımı şuan itibariyle yeni fiyatıyla 3800₺ tutuyor. Benim araç 2016 Auris oto. benzinli LPG falan yok. Ağır bakım diye geçiyor.
Herkese merhabalar. 2013 Model 1.4D4D Otomatik Vites Auris aracımın 160.000 km bakımını yaptırmak istiyorum. Motor yağı olarak ENEOS X'i tercih etmek üzereyim ancak şanzıman yağı, filtre seti ve antifiriz için hangi markaları alacağımı bilemedim. Sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum
Motor yağı olarak eneos tavsiye etmem zira düşündüğünüz gibi japon menşeli değil yerli petrol ofisi dolum,onun yerine kaliteli yağ almak istiyorsanız LIQUI MOLY veya MOTÜL tavsiye ederim antifiriz olarakta yine LIQUI MOLY veya Shell yada Castrol olabilir, şanzıman içinde orjinal veya aynı marka LIQUI MOLY tavsiye ederim, filtre seti içinde js asakashi olarak gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, İstanbul da ikamet ediyorsanız bu saydığım ürünlerin hepsini form üyemiz tem Otodan alabilirsiniz ve bakımda orada yapabilirsiniz kendileri sadece Toyota ya hizmet vermektedir araç hakkında detaylı bilgiye haizler,isterseniz her yere kargo hizmetleride var.
Cevabınız için teşekkür ederim. Ankarada yaşıyorum. Önceki bakıma götürdüğüm ustaya bu bakımı sordum. Şanzıman ve motor yağı ve fren hidroliği için Mobil önerdi ancak antifriz için Petrol Ofisinin bir serisini söylemişti. Filtreleri de sormayı unutmuştum. Ankara'da js asakashi bulabileceğim yer var mı bilmiyorum. Tem Oto'nun Trendyol da satışı var mı biliyor musunuz?