0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık da o yarise xenon hiç mi hiç gitmiyor. Çok göz alıyor. Ya performans tipi halojene geri dönün, ya da fara mercek modifiyesi yapın. Ama o haliyle xenon kullanmayın.
Size katılıyorum Mutlu bey,aracı yeni aldım,üstünde xenon'lu geldi, şimdi bekliyorum biri arıza yapsa ve ikisinde normal h4 far ampulü ile değiştirsem diye Bu arada tavsiye edebileceğiniz ve/veya daha önce kullandığınız bir marka var mı performanslı far ampulü? Çok teşekkürler..
merhabalar sis farlarını nerden ne gibi bi ücrete temin ettiniz?
Merhaba 2018 toyota yaris aracıma ön sisleri bağlatmak istiyorum. aracın orjinalinde ön sisler yok ben çerçevesini lambasını ampüiünü vs. temin ettim bağlatması kaldı. Sorum şu olacak ön sisleri arka sislere mi bağlatsam bir sorun olur mu yada yeni bir ön sis farı butonu mu koydurmak gerekir mi ? hangisi daha güvenli ve sorunsuz olur ? not: ön sisleri sadece görüntü amaçlı taktırıyorum yakıp kullanmıcam.