Anket

En iyi pikap modeli

Toyota Hilux
VW Amarok
Ford Ranger
Mitsubishi l200
Nissan Navara
Isuzu D-Max
Diğer

Gönderen Konu: En iyi pikap [Anket]  (Okunma sayısı 1993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
En iyi pikap [Anket]
« : Aralık 01, 2016, 19:29:52 »
Merhaba abilerim bu forumda böyle bi konu olmadığını gördüm ben açmak istedim Toyota forumundayız ama burdaki herkesin objektif olcağını biliyorum pikaplara ilgi duyuyorum açıkcası heryerde gidiyolar dağ taş bayır son zamanlarda şehir kullanımınada uyum sağlıyolar ben kendimce bir karşılaştırma yaptım başka forumlardan okuduğum kullanıcı yorumları incelemeler falan benim sıralamam ve düşüncelerim şöyle:

1-Toyota Hilux
2-Ford Ranger
3-Mitsubishi l200
4-Vw Amarok
(Bu listeye anketteki diğer araçları dağil etmedim diğerleri hakkında bilgim yok malesef 4araç içinde sıralamamı böyle yaptım)

Toyota Hilux

Hilux'u en çok beğenmemin sebebi aslında Toyota'ya olan düşkünlüğümdü başta :D sonradan araştırınca pikap dünyasında hatrı sayılır bi yere sahipmiş kendisi bolca yorum okudum kendisi hakkında hertürlü kalitesiz yakıtı sorunsuzca yakabildiği kolay kolay arıza vermediği dağ taş bayır çöl kutup her türlü koşulda banamısın demeden gidebildiğiyle ünlüymüş Hilux bu sebeplede ben listemin başına onu ekledim

2-Ford Ranger

Rangerı listemin 2.si yapmamın sebebleride Hiluxun sahip olduğu başarılara kendiside sahip belki fazlasınada sahiptir ama benim hilux'a duyduğum sempati ayrı bişey bu arada Ranger pikap dünyasında euroncap testinden 5yıldız alan ilk pikapmış belirtmeden geçemiycem

3-Mitsubishi L200

Pikapları araştırmaya başlamadan önce ben amaroğu o etkileyici görüntüsünden dolayı l200den daha iyi bi konumda sanırdım ama okuduğum incelemeler ve kullanıcı yorumlarına bakınca L200ün pikap dünyasındaki konumunun amaroktan fazlasıyla iyi olduğunu gördüm hatta eski kasa l200 ve eski kasa hiluxlarda l200ün çok daha iyi olduğu ile ilgili yorumlarda vardı bazı yerlerde bu sebeple onuda listemin 3.sırasına ekledim

4-Vw Amarok

Dışardan görünüşte 4pikap içindede en etkileci duranımız ama en beceriksizi aslında,Amarok'a şehirli pikapı diyorlar ve daha narin işlerde kullanıma uygun olduğunu yukardaki pikaplarla aynı zorlu koşullarda en kötü performansı gösteriyormuş amarok bu sebeplede onu listemin en sonuna ekledim hoş amarok fazlasıyla satılıyor ülkemizde malum bizim insanımız için gösteriş herşeyden önde geliyor nasıl olsa

Karşılaştırmayı ben yaptım ve tamamen kullanıcı yorumları izlediğim videolar ve okuduğum incelemelerden bu sonuçlara vardım 4 aracıda kullanmadım profesyonel bir off roadçı değilim aslına daha önce bir pikap bile kullanmadım :D ama böyle bi karşılaştırma yazmak istedim eskiden moderatör olduğum bi teknoloji forumu vardı orda bol bol yazardım alışkanlık işte okuyan herkese teşekkürler ve bu işin içinde olan abilerimdende yorum gelirse herkesi bilgilendirmiş olur Teşekkürler 
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Toyota Club Türkiye

En iyi pikap [Anket]
« : Aralık 01, 2016, 19:29:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 68000
  • Model Yılı: '12
  • 33 kere teşekkür etti
  • 79 kere teşekkür edildi
Ynt: En iyi pikap [Anket]
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2016, 11:02:48 »
Kullanmadan önce çok sevmediğim, fakat kullandıkça sevdiğim isuzu D max 3.0 turbo kamyoneti de tavsiye ederim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kere yanlış trene bindiyseniz; koridordan ters tarafa yürümenin hiç bir faydası yoktur.
 Friedrich Nietzche

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2016, 11:19:28 »
Kullanmadan önce çok sevmediğim, fakat kullandıkça sevdiğim isuzu D max 3.0 turbo kamyoneti de tavsiye ederim.

yeni kasasını daha güzel olmuş bu arada. pek bilinmez ama pikap dünyasında yeri kesinlikle ayrıdır. Özellikle Isuzu motoru 1000000 km yi gören nadir motorlardandır. Ki ben de 2 3 yıl kullanmıştım
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '15
  • 59 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2016, 11:21:46 »
Konu en iyi pikap ve Ford F 450 yok ?  :alkis:
Bence hiç tartışmaya açık olmayan bir konu 450 ve diğerleri :)
Burası basra değil izmit körfezi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 68000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 79 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 02, 2016, 11:33:50 »
Konu en iyi pikap ve Ford F 450 yok ?  :alkis:
Bence hiç tartışmaya açık olmayan bir konu 450 ve diğerleri :)
Haklısın tabi, çok daha kaliteli markalar ve modeller var. Sanırım ülkemizde daha sıkıntısız kullanılabilen yaygın modeller baz alınmış.

Bir kere yanlış trene bindiyseniz; koridordan ters tarafa yürümenin hiç bir faydası yoktur.
 Friedrich Nietzche

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 02, 2016, 13:26:30 »
ssangyong actyon (korando) sports da listede olmalıydı
sorunsuz otomatiği ve arka aksta bildiğin süspansiyona sahip konforlu bir araç
eskiden fiyatlarıda makuldü. 3 kez test sürüşü yapıp hanım tarafından ayaklarımdan
sürünerek şovrumdan çıkarıldım:(
ayrıca araç taş gibidir sağlamlıkta
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • 16 kere teşekkür etti
  • 259 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 02, 2016, 13:47:56 »
Uzak akrabamız 4x4 pickup kiralama işi yapıyor. Aldığı ve kiraya verdiği tek araç ford ranger. Bir bildiği vardır herhalde.
2012 Mazda 3 1.6D (2016-....)
2006 Suzuki Grand Vitara (2015-2016)
2011 1.33 Auris (2014-2015)
1997 Renault Broadway (2008-2009)