0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence farları kontak anahtarı elektriğine bağlamak lazım. Hele bu kış şartlarında gündüz farkında olmadan farların açık kalması kısa sürede aküyü bitirebilir. Avensis'i bir sene önce satıp Alman Skoda Yeti'ye geçince bu tür elektronik işlemlerin daha akıllı olduğunu gördüm. Kontağı takmadan teyp/radyo bile çalışıyor ama bir saat sonra otomatik kapanıyor. Diğer lambalar için de durum aynı. Gündüz farı, normal far açıkken kontağı kapatınca hepsi sönüyor. En güzeli de (artık bütün arabalarda olan ODB-II/ELM327 arayüzü üzerinden) kablo ile arabanın mevcutta olan bir çok özelliğine müdahale edebiliyorum. Benim gibi elektroniğe merak olanlar için bulunmaz fırsat. Keşke bu özellikler ayrı bir aparat ve kablo gerektirmeden araba üzerindeki mevcut tuşlarla yapılabilse (gerçi ekranlı modellerde bazıları açılıp kapatılabiliyor).
Ancak siz kontağı kapatıp kapıyı açtığınızda farlar açıksa uyarı sesi vermesi gerek aracınızın.Selamlar
Sanruf açık kaldığında uyarı veriyor. Peki bu özellik oto elektrikçide yapılabilir mi maliyetli bir iş midirTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi