Gönderen Konu: yeni kasa dizel corollanın yakıt deposundan ses geliyor(1.4elegant)  (Okunma sayısı 4548 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
yeni aldığım toyota corolla tek şikayetim mazot deposundan gelen ses. depo tam full olduğunda frene bastığımda ve hafif engebelerden geçtiğimde gelen ses. çok rahatsız edici. serviteki hanım efendiyle görüştüm bu sesin yalnıza dizellerden geldiğini ve benzinlilerde böyle bir şey olamdığını deponun devenin hörgüçü gibi dizayn edildiğinden kaynaklandığını söyledi. ne yapmam gerektiğini sorduğumda ise depoyu full doldurmazsanız bu sesi duymazsınız dendi. artık yarım depo ile dolaşıyorum ne diyelim. full doldurmak yasak bana. diğer herşeyinden çok memnunum.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Landcruiser - Corolla D4D
Mehaba Ahmet Bey.
Bu sorun dizel modellerde var. Ben hala uğraşıyorum. Bu konu daha önceden açılmıştı. Detaylı bilgi için ; http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/yeni-nesil-corolla%27da-depo-sesi/
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Da Tozu Dumanı Yutarsın. Seçim Senin !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
Aynı konudan bende şikayetçiyim benimki tam full olmadığında yapıyor çok yani full depoya yakın bi durumdayken sinir bozucu bi ses hiç yakışmıyo toyotaya
Corolla 2008 D4D Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Selam Yavuz bey. Öncelikle sizi biraz daha ayrıntılı olarak Tanışma bölümünde tanıyabilirmiyiz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ahmet bey sizde aramıza hoş geldiniz (depo sesi için)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
ahmet bey oncelıkle hayırlı olsun bu sorun ıcınde gunaydın arkadasım bu sıteyı bırazcık gezseydın belkıde bu aracı almayacaktın dur bakalım daha nelerle karsılacaksın tekrar hayırlı olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
ahmet bey oncelıkle hayırlı olsun bu sorun ıcınde gunaydın arkadasım bu sıteyı bırazcık gezseydın belkıde bu aracı almayacaktın dur bakalım daha nelerle karsılacaksın tekrar hayırlı olsun
  Temel bey abartı sezdim yorumunuzda.Ben de yeni kasa Corolla yok ama olan ufak tefek probleminde araç almaya engel teşgil edeceğini sanmıyorum.Olan problemlere rağmen memnuniyet üst sıralarda.Bırakında bu güzelinde kusuru olsaun değil mi!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Tek problemimiz tıkırtılar ve depo sesi olsun... Allah daha beter sorunlardan korusun...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Tek problemimiz tıkırtılar ve depo sesi olsun... Allah daha beter sorunlardan korusun...
AMin amin amin.Genel olarak bir probleminiz varmı ALi Rıza hocam.Varsa anlatın Ahmet bey bilgilensin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
Depo sesi bende yok ama muhtelif yerlerden tıkırtılar geliyordu, serviste ustaya yol testinde dinlettim, 1 saat uğraştı, bir şeyler yaptı (anlattı ama burada yazmaya kalksam uzun sürer şimdi) şimdi seslerin %90'ı kayboldu. Onun dışında aracımdan çok memnunum. Eğer Allah nasip ederse 205 taban lastik, alüminyum jantlar ve arka yolcular için tv gibi modifiye planlarımı gerçekleştirdikten sonra senelerce binmeyi düşünüyorum.
Bir de bu tıkırtı meselesi kişinin sorunlara bakış açısı ile de ilgili sanırım. Beni rahatsız eder ama öyle çok kafaya takmam. Zaten müzik açık olduğunda tıkırtı falan duymuyorum. :)
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
herkese gunaydın arkadaslar,araclarınızı kazasız ,belasız kullanmanız dılegıyle.özcan bey sıtede yazılanları abartı olrak gorme ınankı skıntılı bırde musterı hızmetlerının duyarsızlıgı,servıslerın caresız kalmaları 1 yıldır coralla 2008 dıesel kullanıyorum benı cok yıprattı neyse zaten bunlar stemızde yazılı merak edenler okurlar bılgı edınırler guzel gunler dılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0-
depoo fullemme işi bu krizde pek olmaz canınızı sıkmayın çogu bu sesten haberi bile yoktur fullemek nerde mazot benzin fiyatıı nerde ben full benzin ibresini görmedim hiç resmini çekinsene

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
Koskoca Toyota da niye depoyu tasarlarken çalkantı sesini düşünüp de önlem almaz? Bu ıvır zıvır sesler yüzünden bu yeni kasa corollaların adı çıktı bir kere... Ne yapsan düzelmez...
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı Günler
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
yeni konu açmak istemedim burdan devam etmek daha mantıklı geldi aracım 2013 auris şuan km 600 de ilk defa bugun fulledim depoyu ve böyle bişey yok log log ses geliyor yolda frene basarken bunun çözümü daha bulunmadı dimi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
yeni konu açmak istemedim burdan devam etmek daha mantıklı geldi aracım 2013 auris şuan km 600 de ilk defa bugun fulledim depoyu ve böyle bişey yok log log ses geliyor yolda frene basarken bunun çözümü daha bulunmadı dimi ?

Yiğit aracın tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız kullan . 2009 hatta 2007 den beri bu soruna çözüm bulamayan bir firmadan bundan sonra bence çözüm bekleme . Bende de bu sorun var . Depo ful iken geri geri giderken arkada yolcu varsa bana arkada bidonda su mu var diye sorar . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı Günler
  • 2 kere teşekkür edildi
Yiğit aracın tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız kullan . 2009 hatta 2007 den beri bu soruna çözüm bulamayan bir firmadan bundan sonra bence çözüm bekleme . Bende de bu sorun var . Depo ful iken geri geri giderken arkada yolcu varsa bana arkada bidonda su mu var diye sorar . :D

2011 Aurisde Vardı Bunda Öle Bir Sorun Hiç Yaşamadım :/ Ama Ben Bunun Üstüne Giderim Yağ Yakmasındada Gittim Üstlerine Araç Pert Oldu Gitti Devamını Getiremedim Ama Bunda Hiç Şanları Yok Elbet Düzelticekler 60 Bin Tl Para Ver Mazot Sesi Duy Yok Öle Bİşey...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
2011 Aurisde Vardı Bunda Öle Bir Sorun Hiç Yaşamadım :/ Ama Ben Bunun Üstüne Giderim Yağ Yakmasındada Gittim Üstlerine Araç Pert Oldu Gitti Devamını Getiremedim Ama Bunda Hiç Şanları Yok Elbet Düzelticekler 60 Bin Tl Para Ver Mazot Sesi Duy Yok Öle Bİşey...

2011 auriste yok ama 2013 te var . Doğru mu anladım ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı Günler
  • 2 kere teşekkür edildi
2011 auriste yok ama 2013 te var . Doğru mu anladım ?

Aynen Öle Ben Diğer Aracımda Hiç Böyle Bişey Yaşamadım 2011 Comfort Extra Da..Onda Tek Sorun Yağ Yakması İdi Onuda İncelemeye Almışlardı Ama Araç Gitti :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Aynen Öle Ben Diğer Aracımda Hiç Böyle Bişey Yaşamadım 2011 Comfort Extra Da..Onda Tek Sorun Yağ Yakması İdi Onuda İncelemeye Almışlardı Ama Araç Gitti :/

Kardeşim çok tuhaf . Aynı sorunu daha önce corolla 2007 de yaşamış bir fırma 2013 te başka bir modelde nasıl tekrarlar . Bunlar galiba hatalarından ders almıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı Günler
  • 2 kere teşekkür edildi
Kardeşim çok tuhaf . Aynı sorunu daha önce corolla 2007 de yaşamış bir fırma 2013 te başka bir modelde nasıl tekrarlar . Bunlar galiba hatalarından ders almıyor .

Bunun Cevabını Pazartesi Günü Alıcam Bilgi Veriririm Burdan Pazartesi 1000 Bakımına Giricem