0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet bey oncelıkle hayırlı olsun bu sorun ıcınde gunaydın arkadasım bu sıteyı bırazcık gezseydın belkıde bu aracı almayacaktın dur bakalım daha nelerle karsılacaksın tekrar hayırlı olsun
Tek problemimiz tıkırtılar ve depo sesi olsun... Allah daha beter sorunlardan korusun...
yeni konu açmak istemedim burdan devam etmek daha mantıklı geldi aracım 2013 auris şuan km 600 de ilk defa bugun fulledim depoyu ve böyle bişey yok log log ses geliyor yolda frene basarken bunun çözümü daha bulunmadı dimi ?
Yiğit aracın tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız kullan . 2009 hatta 2007 den beri bu soruna çözüm bulamayan bir firmadan bundan sonra bence çözüm bekleme . Bende de bu sorun var . Depo ful iken geri geri giderken arkada yolcu varsa bana arkada bidonda su mu var diye sorar .
2011 Aurisde Vardı Bunda Öle Bir Sorun Hiç Yaşamadım :/ Ama Ben Bunun Üstüne Giderim Yağ Yakmasındada Gittim Üstlerine Araç Pert Oldu Gitti Devamını Getiremedim Ama Bunda Hiç Şanları Yok Elbet Düzelticekler 60 Bin Tl Para Ver Mazot Sesi Duy Yok Öle Bİşey...
2011 auriste yok ama 2013 te var . Doğru mu anladım ?
Aynen Öle Ben Diğer Aracımda Hiç Böyle Bişey Yaşamadım 2011 Comfort Extra Da..Onda Tek Sorun Yağ Yakması İdi Onuda İncelemeye Almışlardı Ama Araç Gitti :/
Kardeşim çok tuhaf . Aynı sorunu daha önce corolla 2007 de yaşamış bir fırma 2013 te başka bir modelde nasıl tekrarlar . Bunlar galiba hatalarından ders almıyor .