0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah hayırlı uğurlu olsun. Allah tekerine taş değdirmesin Mazda kullanıcıları artıyor gün geçtikçe. Bi miata alıp bende katılsam keşke
Maşallah. Hayırlı olsun
Hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.
Abi hayırlı olsun. Telefondan yazabikdiğim kadarıyla yazayım.-Sağdaki çubuk km sayacını ayarlıyor a b şeklinde 2 km sayacı var. Soldaki çubuksa farları açtığında parlaklığı döndürerek ayarlıyorsun. Basarsan önceden ayarladığın kısık ve ful parlaklık arasında geçiş yapıyor.-Comfort yok. Sadece touring ve impressive donanımlar var.-2009-2012 arası. Ama 2009 lar genelde azdı eski kasası bulunur.-farları hemen temizletip verniklettir. Sonra da xenon ya da led taktır. Çok güzel yakışıyor xenon bizim araçlara.-Makyajın kötülüğü bu, mazda çalmış biraz. Benim araç ilk gelen serilerden, bunlarda 4 cam otomatik ve tek dokunuş var. Anahtardan cam açma kapama var. Malesef makyajla alındı bunlar.-Bluetooth baz modelde yok. Belki sonradan takılmış olabilir. Direksiyonds tuşu mu var?Güle güle kullan abi
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Mevcut çoğu c sınıfı araçtan daha yakışıklı.
hayırlı uğurlu olsun. çok sevdiğim bir araç nasip elbette ama ben de bir gün mazda almak isterim.
Hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaanım teşekkür ederim. Bi yanlışın var miata çin malı olmasın. Xiaomi mi4 ve mi5 i çıkardı en son miatayı ne zaman çıkardılar bilmiyorum
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. (Maşallah.) Güle güle kullanırsınız inşallah. Sinyal koluna yarım bastığınızda 3 defa yanıp sönmesi audilerde olan bir özellik. Şehir içinde de çok büyük kolaylık bence.
Hayırli olsun iyi günlerde kullanın.Yol tutus olarakta sizi memnun edecek bir araç.Tapatalkla gönderildi
OOOOOOOOooooooo Maşallah güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allahu Teala Hayırlı uğurlu olsun LOVATO LPG mi var arabada?
Abi teşekkürler dizellere cng tskıyorlarmış belki duşunurum
Eyvallah kardeşim.Mutlu xenonla muayeneden kalmayalım?Dizllerde comfort diye bi donanım var sahibinden de arka camlar bile manuel.Makyaj yiyip donanım kısmak nedir arkadaş ya Valla multimedia tuşlarının üzerinde text tuşu var hehrlade bluethooth vardır diye düşündüm ama emin değilim