Gönderen Konu: araç tavan hasarı  (Okunma sayısı 1907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 101000
  • Model Yılı: '05
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
araç tavan hasarı
« : Kasım 28, 2016, 11:09:07 »
herkese kolaygelsin sorunum şu aracımı aldığımda tavanında 1 yerinde dolu izi gibi göçük vardı hafif dün baktım bu 1 den 4 çıkmış farklı yerlerinde nasıl oldu bende bilmiyorum bugün servise götürdüm boyasız düzeltemiyoruz dedi autokinge gittim oda aynısın dedi döşemeleri sökmemiz lazım boya atarız dedi düzelttikden sonra canım sıkıldı rs servise götürdüm bana dediği bu işi yapan özel ekibimiz var ama bunlar 5 araç sayısına ulaştığında gelip yapıyorlar özel dedi döşemeleri sökerler tavanı düzeltirler boyaya gerek kalmaz dedi ücret birşey diyemedi görmeleri lazım gibi kafam karıştı yaptırmasam diyorum bitaraftanda gördükçe canım sıkılıyor başına gelen oldumu

Toyota Club Türkiye

araç tavan hasarı
« : Kasım 28, 2016, 11:09:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
Ynt: araç tavan hasarı
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2016, 11:45:17 »
boya da kalkma yoksa bence hiç elletmeyin. benimde tavana somunlu cıvata atmışlar 2 nokta şeklinde zarar vermiş. birde arka sağ tarafa cama yakın kısıma bişey vurmuşlar avuç içinin yarısı kadar kısımda çökme var.
kısaca nekadar önem versekde kapalı garaj olmadığı müttetce bu tür sıkıntılar oluyor. bir müttet sonra göz alışıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 267000
  • Model Yılı: '96
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 03, 2016, 22:13:40 »
herkese kolaygelsin sorunum şu aracımı aldığımda tavanında 1 yerinde dolu izi gibi göçük vardı hafif dün baktım bu 1 den 4 çıkmış farklı yerlerinde nasıl oldu bende bilmiyorum bugün servise götürdüm boyasız düzeltemiyoruz dedi autokinge gittim oda aynısın dedi döşemeleri sökmemiz lazım boya atarız dedi düzelttikden sonra canım sıkıldı rs servise götürdüm bana dediği bu işi yapan özel ekibimiz var ama bunlar 5 araç sayısına ulaştığında gelip yapıyorlar özel dedi döşemeleri sökerler tavanı düzeltirler boyaya gerek kalmaz dedi ücret birşey diyemedi görmeleri lazım gibi kafam karıştı yaptırmasam diyorum bitaraftanda gördükçe canım sıkılıyor başına gelen oldumu
Arkadaşım apartman önlerine park ediyorsan yukarıdan atılan veya düşen cisimler buna sebep olabilir. Bir iki gözlemle sorunun kaynağını bulabilirsin. Geçmiş olsun diyorum Yaklaşık 6 yıl önce Accent Era aracımda inşaattan düşen moloz parçacıkları yüzünden benzer hasar görmüştü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 04, 2016, 00:10:52 »
Kosko ile anlasmali olan yerler genelde mini onarim ve buna bagli tarz zahmetli islerde biraz yokus yapiyorlar. Ozellikle bu isi yapan yerler var. O gibi yerlere giderseniz size kac paraya ve ne zaman yapacaklarini hemen soylerler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."