0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende de 2015 corolla touch paket corolla var bilmediğimden soruyorum benim araçta otm kapanan ayna var ama içerden düğmeyle kapanıyor ben onu kumandadan kontrol etmek istiyorum bir de keylessgo nasıl oluyor ? yani anahtar girilen yere start stop düğmesi mi ekleniyo veya başka birşey mi ben de bir kaç değişiklik yaotırmak istiyorum ama bunları bilmediğimden dolayı soruyorum bana bilgi verirseniz çok memnun olurum
Ayna modülü; //www.youtube.com/watch?v=cgz2Kp-uR3gKeyless ; //www.youtube.com/watch?v=-zm5HNrb0WU
Keyless dehşetmiş yahu Bu videodaki sistem mi 450 TL?
Doğrudur hocam bu sistem 450 tl.
Bu sistemi yani videodaki gösterilen tüm hareketleri yaptırıyorsa bırak keylessı normal modül olarak bile takılabilir bagaj açma cam kapama uzaktan çalıştırma kapatma falan güzelmiş baya.
Abi key pad bana sanki biraz guvensiz geldi. Birde sinyalin hacklenme durumu nedirki acaba.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hacklemesini bilmem , ama keypadde muhtemelen başka şifre işide vardır. Kapatılabilir fişi çekilebilir. Ama çok ilginçmiş ya, güzel icat
Hocam yanlisiniz olmasin. Sitelerinde corolla icin 1950.tl fiyat belirtmisler.
Yok hocam bunlar abartmışlar Gaziantep'te fiyat aldım.
Doğrudan aradım ve sizler için teyit ettim. Uygulama videoları yokmuş fakat yakın zamanda atacaklarını söylediler. Umarım benim arabama olur ilk videoları.Video örneğini kendilerine yolladım ve birebir olup olmadığını sordum birazdan cevap gelir tekrar paylaşırım.Edit: Cevap geldi. Kodlama yapıldıktan sonra sadece anahtar üzerinde 35 metre mesafede araç boşta ve el freni çekilmiş halindeyse çalıştırıyormuş. Onun dışında farklı kontrol yeri olmadığı için hack durumu imkansızmış. (inandırıcı gelmedi) 450 TL fiyatının doğru olduğunu ve x-start sistemini kullandıklarını söyledi.