0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paylaşım için teşekkürler Kemal Bey, tam kafa dinlenecek bir yere benziyor.
... Bazen hanım sözü dinlemek lazımmış.
Dinlememek gibi bir lüksüm yok zaten Kemal Bey Hanım programı yapar, bütçe için onayıma sorar, bir kaç ufak kesinti ile de bütçe onaylanır Bu yaz eşim İzmir tarafını düşünüyor ama benim içimden Balıkesir-Çanakkale tarafları geçiyor. Güzel bir alternatif gibi görünüyor, not ettim, tekrar teşekkürler.
Bende oralara gittiğimde, küçük, büyük, gece, gündüz balık tutarım fırsat buldukça. O söylenen yol, Meryem Ana yolu ve malesef Çanakkaleden Aydın'a kadar olacak diye biliyorum. kötü tarafı o kadar sahilden yapmaları. Biraz daha içeriden yapabilirler bence ve böylece oranın doğal güzellikleride bozulmaz. O daracık sahil yolu gerçekten çok güzel (Çanakkale-Ezine-Ayvacık yolunu dışında birde sahil yolu vardır oranın). Peki Bababurun'a gittiniz mi? Gittinizse muhtarına uğradınız mı?
Ben de eski bir bankacıyım Kemal Bey, sizi çok iyi anlıyorum
Ben emekli bankacı,hanım bankacı, kızım bankacı, kızkardeşim emekli bankacı,kızkardeşimin bir kızı bankacı, siz eski bankacı. Bu durumda özel bir şube açabiliriz.
... Hakkı, eğer yazın Çanakkale tarafına gidersen ve aynı döneme denk gelirsek haberleşelim derim. Büyük ihtimalle bir ara bizde gideceğiz. Kesinlikle tavsiyede ederim oraları, gezilebilecek, tarihi ve doğal çok yer var. Hele bir yer varki, muhteşem.