0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar montaj yapıldı sorun çıkmadıMesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2016, 00:53:13takılan cıhaz windows işletim olduğundan dolayı ön kamera kayıt uygulanmıyor diye söylendi kayıt programı yüklenebilirmi yüklenirse önerilen program ve uygulama yöntemi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
evet hocam telefon görüşmesi gayet iyi navi,tv,rad,geri kamera , ıpod, tel. rehber vs. kablo kesim biçim yok ben ikinci el aldım direksiyon bağlantı soketi çıkmadı onuda takınca direksiyon tuşlarınıda aktive edeceğimMesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2016, 12:58:00ürün necvox ama hangi seri dikkat etmedimAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 24, 2016, 12:52:53Eğer gerçekten windows tabanlı ise elinizdeki cihaza her türlü program yüklersiniz ama standart bi ekran programı olabilir kaan programlamada zayıf ım ilerde desteğine ihtiyacım olabilir teşekkürler
Eğer gerçekten windows tabanlı ise elinizdeki cihaza her türlü program yüklersiniz ama standart bi ekran programı olabilir kaan programlamada zayıf ım ilerde desteğine ihtiyacım olabilir teşekkürler
evet hocam telefon görüşmesi gayet iyi navi,tv,rad,geri kamera , ıpod, tel. rehber vs. kablo kesim biçim yok ben ikinci el aldım direksiyon bağlantı soketi çıkmadı onuda takınca direksiyon tuşlarınıda aktive edeceğimMesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2016, 12:58:00ürün necvox ama hangi seri dikkat etmedimMesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2016, 13:00:37