Gönderen Konu: Auris 2016 - Advance 1.6 MULTIDRIVE S SKYPACK - Önerilerinizi alabilir miyim?  (Okunma sayısı 1647 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Arkadaşlar merhaba, Auris'i beğenerek aldım. Ufak güncellemeler yapmak istiyorum. Aşağıdaki konularda yardımcı olabilir misiniz? 

1-) Beyaz aydınlatmalı kısa ve uzun far led lamba önerisi
2-) Ses sistemini yükseltmek istiyorum, sub-woofer olmadan sadece hoparlörleri güncelleyebilir miyim? Mümkün ise marka model öneriniz?
3-) Multimedia sistemi android tabanlı bir ekranla değiştirilebilir mi?, henüz bu model konsola uyumlu bir cihaz göremedim? Mevcut sistem çok işlevsel değil.
4-) 17 veya 18 inch jant ve uyumlu lastik öneriniz ?
5-) Koltuk ısıtma montajı ve uyumlu bir kit mümkün mü?

Değerli yorumlarınızı esirgemez iseniz çok sevinirim.

İyi forumlar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
1-aracınızda kısa uzun tek mercekten sağlanıyor. Farlara bunu öneririm
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://www.aliexpress.com/item/32647720559/32647720559.html
Akla gelecek ilk soru TR de yok mudur? Valla yoktur :)

2-ses sistemi tamamen göreceli kavram. Ama benim şu aralar aklımdaki marka nakamichi. Japon markası

3-multimedia sistemini android box eklemesi yapabilirsiniz. Yada yurtdışından (car-solution sitesinden) farklı modüller alıp hem navigasyon hemde android eklemesi yapabilirsiniz

4- lastik olarak iyi ve uygun fiyata nokian z line yada Falken öneririm

5- koltuk ısıtmada komple döşemeler sökülüyor. Koltukta gördüğünüz kılıf komple sökülüyor. Uyumlu kit olarak dıştan takılanlara bakılabilir anca
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Cevaplar için teşekkür ederim, android box eklemesi nedir? Yazılım ile mi oluyor?