0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kimseyi kucumsedigimden degil ama bizim orada roman cocuklarini goruyorum ayaginda ya terlik yada yalin ayak kir pas icinde toprakta camurda mutlu sevincli oynuyorlar. hanima dedim bak goruyormusun masallah ne kadar sagliklilar biz evde cami acsak oglan hasta oluyor.yedigimiz gidalar hormonlu ve cocuklari disarda oynamasina izin vermiyoruz artik haberlerde cikiyor etraf namussuz serefsiz dolu. bunye mikroplara alismadigi icin ileride hasta olmasi kolay oluyor.
Valla ben de çok hastalandığımı hatırlamam da bir kaç kez 20 iğnelik hastalık geçirmiştim.Murat hocam texas a taşınmışın hayırlı olsun
Güzel konu . Maalesef hastalık dediğiniz gibi çoğaldı . Şu an çevremde sağlığı dört dörtlük yerinde tanıdığım maalesef yok . Bu sadece abur cuburdan da değil en basiti ben tarım ile uğraşan biriyim fazla değil bundan 10 sene önce ilaçsız bir şeyi yetiştirmek mümkündü ama şimdi mümkün değil ilaçsız bir ürünü yetiştiremezsiniz . Mesela biz sert çekirdekli meyvelere 10 yıl öncesine kadar ayda bir ilaç atarken bu sene ben haftada bir attım ve yine ürünümde kurtaramadığım mevyeler oldu . Komşum 6 günde bir kurt ilacı attı kurtaramadı . Toprak aynı toprak ürün aynı ürün ne oldu da biz bu kadar ilaç kullanmak zorunda kalıyoruz .
Para için sebze meyveyi de ilaca bağımlı yaptılar desenize