Gönderen Konu: Direksiyon tuş takımı ve araç içi kamera  (Okunma sayısı 1234 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '08
  • 12 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Direksiyon tuş takımı ve araç içi kamera
« : Kasım 14, 2016, 15:24:09 »
Arkadaşlar merhaba,
Aracımda navimex  android multimedya sistemi kullanıyorum. iki sorum var;
1- Cihaza ön kamera takılabilirmi, arka planda hafızaya kayıt etme özelliği veya açıp anlık izleme olanağı ( geri görüş kamerası mevcut )
2- Cihazda bluetooth var, aracım 2008 model olduğu için malum araçta direksiyonda bluetooth tuşları yok, ekte paylaştığım direksiyon tuşunun araca montajı mümkün mü ? tesisat veya extra kablo vb. gerekiyormu?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Toyota Club Türkiye

Direksiyon tuş takımı ve araç içi kamera
« : Kasım 14, 2016, 15:24:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 76 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
Ynt: Direksiyon tuş takımı ve araç içi kamera
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2016, 15:41:44 »
Merhaba,
Ben de navimex in ürünün kullanıyorum ama life kasa için olanı.

1- Cihazda 2 tane video girişi olması lazım birine zaten geri görüş kamerası bağlanmıştır. Diğerine başka bir kamera bağlayabilirsin, arka camdaki ben bağladım, menüden açıp istediğim zaman izleyebiliyorum. Kayıt olayına gelince menüde program olarak mevcut ancak kayıt yapılamadığı söylendi bana servis tarafından, kabaca baktım ben de çözemedim ama tekrar incelemeyi düşünüyorum. Kayıt yapılsa bile kaliteli görüntü aktarımı olmayacağı için uğraşmaya değmez bence. Çünkü arada sıradan bir tes jak olacak.

2- Tuş takılır mı bilmiyorum ama direk ekran üzerinden kontrol edilebiliyor aslında, ona rağmen mi tuş takmak istiyorsunuz? Çok sık araç içi görüşme yapan biri değilseniz uğraşmaya değmez diye düşünüyorum ama keyif sizin tabi ki de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2016, 09:51:52 »
multimedya cihazin bluetooth ozelligini acip telefonu tanitinca arama geldigi zaman ekranda beliriyor hatta 1 veya 2. calista tusa basmayinca kendi otomatik cevap veriyor. bence direksiyon tuslarini degistirip bosuna masraf etmeyin direksiyondaki tusa basmak yerine ekrana basincada ayni isi goruyor.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '08
  • 12 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 16, 2016, 13:28:21 »
Aslında arkadaşımın direksiyon tuşları bozulunca değiştirmeyi yeni almayı düşününce takım halinde alıp bluetooth tuş takımınıda ben kullanabilirmiyim diye düşünmüştüm.
Diğer türlü zaten ekranda işlem yapılabiliyor.