0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam dediklerinize gerçekten katılıyorum. Bizde de 2011 1.33 vardı. Gitmiyordu araba. Gitmiyor diyenlere inanmayın diyenleri görüyorum doğru gidiyor ama 2 kişi olursanız gidiyordu. Sonra dizele dönmem gerekti. 1.4 advance paket 2013 corolla aldım. Onda performans vasat değil çok şükür ancak yine hüsran. 2011 corollam İngiltere üretimiydi gemiyle gelmişti. Şu anki 2013 corollam Adapazarı üretimi. Ama hayal kırıklığı. Ailem bile diyor. Eski arabamız daha oturaklıydı. Kemikliydi diye. Tabi göreceli birşey. Trim sesleri kapı gergi kolları arkada ki sesler vs vs... Ha diyer arabalarda yokmu bu sorunlar var elbette. Ama yıllardır Toyota kullanıcı olarak üzüyor malesef. Bende değiştirmeyi düşünüyorum bu da bir gerçek.. Neyse sizi böyle dertli görünce bende dertlendim. Biraz daha zorlayın kendinizi skoda octavia bakılabilir.
Lütfen 1.33 e laf etmeyin. Bilmem kaç bin km araç kullanıp Sabuncubeli rampasında Volvo Mercedes sollayanlar var. Rahatsız oluyorlar sonra Araç olarak kötü değil tabiki ama gitmiyor denilmesinin sebebi bu. İhtiyaç anında erken havlu atıyor. Tabiki bizde yarış otomobili kullanmıyoruz ama atmosferikte ağırlık yüksek tork düşük olunca durum budur
Kaan bende yorumun girisini okuyunca kim bu yine dedim icimden. Baktim ki senmissin [emoji23] [emoji23] [emoji23] Anil hocam vaktin varsa bayilere gidip ikinci el bile alacaksan sifir olarak test surusu yapmani tavsiye ederim. Dedigin gibi her ne kadar 1.33 100 bg olup idare edebilir gibi gorunse de yuk binince solugu cabuk kesiliyor. 70 bin cok iyi bir rakam. 136 bg dizel otomatik Astra Sedan Sitil paket alabilirsin.Octavia 1.6 dizel Dsg alabilirsin.Benzin dert degilse 1.4 tsi Superb alabilirsin.Bmw 316 alabilirsin.A3 sedan alabilirsin.Jetta 1.4tsialabilirsin.Ama hem lpg uyumlu hem de turbo olsun istiyorsan1.4T Astra Sedan Cosmo Sounrooflusunu bile alabilirsin o paraya.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.3 yokuşlarda zayıf tek olunca iyide yük oldumu sıkıntı. Arkadan gelen kamyonların selektörü,Uno ve Renault 12 tarafından sollanmaya alıştım . Bu arada 1.33 ağırlığı ne kadar?
Astra 1.4T ler 6 vites. Normal 1.6 lar 5 vites. Jetta 1.2 tsi Comfort BMT yada Octavia 1.2 tsi alinabilir o zaman. Ama fiyat performans istiyorsan Astra J 1.4T derim. Jetta larin sifir gibi ikinci el ilan fiyatlari nerdeyse sifirla ayni para.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesaj Birleştirildi: Kasım 13, 2016, 21:15:23 Mesaj Birleştirildi: Kasım 13, 2016, 21:17:291300 kg kilosu kamyondan sellektör yemek Ahh ahh Jetta düz vites 1.2 comfortlineHonda civic 1.6Skoda Octavia (belki)
Astra sedan t var mı peki
1.2 tsi ibiza kullanmıştım bagaj full dolu + 2 kişi ile yokuşlarda sanki dizel araç gibi hiç bayılmıyordu.toyota neden turbo benzinli motor üretmiyor? 1.4 dizel yapacaklarına düşük hacimli turbo benzinli yapsınlar daha çok satarlar.