Gönderen Konu: Yeni Honda civice geçiş  (Okunma sayısı 3185 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Honda civice geçiş
« Yanıtla #20 : Kasım 14, 2016, 02:21:41 »
Turbolu civic lpg uyumsuz olacak. Tamam motor eskide benzin de çok pahalı arkadaşlar. Şuan araç değiştirme niyetim olsa yine bu motoru alırım.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 14, 2016, 02:21:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 14, 2016, 10:12:17 »
Hafta sonu kullandım. Şu piyasadaki en mantıklı sıfır km otomobil diyebilirim. İç genişliği güncel avensis ile hemen hemen aynı ve diz mesafesi olağan üstü. Aracın genişliği sınıfına göre üst düzey diyebilirim ve motor devrinde çok sessiz olmak ile beraber rölantide sesi fark etmek çok zor. Eleştireceğim nokta arka pandizotta kaliteli malzeme kullanılmamış ve ufak tefek sesler gelebiliyor. Yeni civic'teki en sıkıcı nokta galiba kimi yerlerdeki sert plastiklerden gelen çıtırtı sesleri olabilir. Tasarımı bir c sınıfı otomobil için çok spor, göreceli olarak güzel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 14, 2016, 11:14:23 »
Hayırlı olsun kazasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Yeni civic gerçekten olmuş. Ne bir C segment nede bir D segment. Buçuklu bişey olmuş :) Motor mevzusu bir çoğunun takıldığı nokta ancak 125hp az bir güç değil ve ilk kalkışta güzel hissettiriyor. Turbo motor geldiğinde çok daha iyi olacağı kesin ancak onda da LPG sıkıntısı olursa yakıt derdi de ayrı bir sıkıntı :) Genel olarak aracı beğendim. 4 kişilik aile için ideal bir araç, geniş iç hacim geniş bagaj, sportif bir araç.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 15, 2016, 20:35:27 »
Teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için Motor konusu kağıt üzerinde benim içinde hayal kırıklığı olmuştu ancak kullandım ve diyorum ki corolladan daha canlı emin olun şimdilik  hiç trim sesi duymadım gayet sessiz olmuş sonradan ne olur bilmem ancak turbo 178 bg nasıl olur hayal edemiyorum corolla ile 9.5 litreden aşağı düşmediğim güzergahta 7.3 litre gösteriyor.