0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014 yılı 8. ayda aldığım advence 1.6 mds aracımı bu gün itibariyle satarak inşallah yeni civic e geçiş yapıyorum.Aslında genel olarak memnundum ancak yarı bağımsız süspansiyon nedeniyle baya rahatsızlık yaşadım yinede alışmışım hüzünlendim giderken İlk sıfır aracımdı. Rabbim pişman etmesin. Hayırlısı olsun herkes için..
Hayırlı olsun yeni aracınız. Yarı bağımsız süspansiyon ne bakımdan rahatsız etti anlatabilir misiniz acaba?
1.5 turbo veya dizel seçeneğiyle gelseydi benim de geçmek istediğim araçtı Civic. Bu aralar araç degistirmek istiyorum, içime sinen 2 araçtan biri Civic onun da motor performansı şu anki aracımdan daha fazla bir şey vaat etmiyor. Çok kararsızım işin doğrusu. Yeni yilda bu kur ve yeni kazık vergilerle araç fiyatları zirve yapacak. Doğru zamanda almışsınız aracı. Hayırlı olsun. Eminim Corolla'dan daha çok memnun edecektir.
bende test ettim yeni civic'i, araç güzel ve şık benim çok hoşuma gitti . şanzıman da iyi ancak motor tam bir rezalet, turbo versiyonu çıkana kadar beklemenizi tavsiye ederim. Genel hatları ile araba gerçekten çok iyi ama bu motorla piyasaya sürmek büyük hata,