0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deniz Bey bu aracı rafda mı bekletiyorsunuz. ? Türkiye şartlarına da çok uygun bir yaklaşım payı olmuş.
arkadas benım aracı elbette senın kı kadar basmam mumkun deıl ama sanada basarılar dılerım ıyı bı calısma devamını getır
saolun murat bey ama sizinkide cix duruo birde açılı resimler gönderirseniz cok seviniriz acıkcası sizin aracıda merak etmio degilim önden güzel gibi duruo
asevgılı denız kardesım ıslerımde dolayı 2 gundur gemıdeyım en yakın zamanda atıcam resımlerı guzel ancak aracın pozısyonuna ters oldu bukadar basmak surtmedıgım yerı kalmadı ılk yahu eskı aracımda 5 cm lık yay ve amortsor vardı bu kadar surtmuyordu altını
ben de bendeki rollayı bascam, böyle bir planım var, ama çok kararsızım, 3.5 yeterli gibi gözüküyor, ama aklımda 5cm de var, hatta ağırlık 5cmde, deniz sen arabayı kaç cm düşürdün? ben 16" jant takıp bir miktar düşürcem aracı ne kadar düşürmemi önerirsiniz? ve çamurluklar sürtme problemi yapar mı? yaparsa ne yapmam gerekir? 194/45/16 düşünüyorum lastik olarak..
bence çok harika olmuş ama araçı nerde kullanıyorsun onu anlayamadım izmitte olsan arabanın altıı delik deşik olurdu herhalde
AE 101 in yan marşpiyelleri çok beğendim, sade ve şık. Yere yakın olması iyide tamponuz biraz biçimsiz gibi.