0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende duymuştum 1.8 emme gaz kelebeği felan ama beyin felanda değişmesi gerekli heralde
1.6 ile 1.8 enjektörleri %90 aynıdır. benim 1.4 90hp honda 240cc enjekötre sahip. 1.6 120hp side 240cc 1.6vtı 160hp de 240cc enjektör kullanıyor.bütçeni bilemiyorum ama 1.8 emme , 1.8 kelebek daha büyükse oda değiştirilmeli. kat iptali , açık hava filtresi ve beyin okunabilirse yazılımla desteklenirse bişeyler çıkar araçtan , yok beyin okunup yazılamazsa eğer , wideband ve safc2 ile afr ayarlıyarak birşeyler elde edilebilir
Bütçem kısıtlı yani olabilecek egsoz yazılım ve hava filte olarak düşünmüştüm zaten aman aman bişeyde beklemiyorum o kadar aşırı derecede bişeyler düşünmüyorum zaten aracımı geçen haftalarda 2007 model opel astara gtc yle denemiştim 2.vites bastık 2-3 boy öndeydim. Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2016, 23:03:541zz 3zz olayını tam anlamadım motor tipimidir ?
Mesut abi, konu senlik olunca sahalara dönmüşsün seni daha sık görmek istiyoruz 3zz'yi (1.6) 1zz'ye çevirmek için krank ve piston kolları gerekli, Ecu yazılımı okunamıyor ve yazılamıyor, wideband, piggyback vs. gerekli, enjektör, kelebek vs. aynı.1zz'den de aşırı beslemesiz çok şey beklemeyin, hızlanma yada son hız talebinize göre turbo yada her ikisi için de vortec supercharger ile şaka makineniz olur.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi