Her Araç Güzeldir Yeterki İstenilen Yapılsın ...
Güzel slogan. Paylaşım için teşekkürler Ali Bey.
Hadi diyince Osmaniye'de 15 - 16 modifiye araç toplanıyor olsa gerek. Osmaniyeli kardeşlerimize maşaallah...
Bu Ankara da olmayıp da adana ve osmaniye de olan ne var ya modifiye şehirleri sanki
Süper organizasyon Olmus..açıkçası Ya bı sebeb oluyor,yada bu engel cıkıyor Bulusmalara gitmemde..
Hadi diyince Osmaniye'de 15 - 16 modifiye araç toplanıyor olsa gerek. Osmaniyeli kardeşlerimize maşaallah...
Teşekkür Ederim İbrahim kardeş Normalde Osmaniye de Modifiyeli Aracımız 29 Adet Çevre iller hariç...
Bu Ankara da olmayıp da adana ve osmaniye de olan ne var ya modifiye şehirleri sanki
Aracı Olan Arkadaşlarımızın İçinden Geliyor Ali Kardeşim

Özeniyorlar araçlarına . Araçların İsteklerini Anlıyor Ve Gerekeni Yapıyorlar ...
8 Şubat 2009 Pazar Günü Gene Bir Modifiyeli Araç Buluşma Organizasyonumuz Var ...
01 GD 866 Görkem gelirse çok selamımı ilet. Akçakocalı Ferdi dersin
Osmaniye ve Hatay gibi küçük illerde bu kadar çok modifiye araç bir arada görmemiştim....Maşallah vallahi..Herkes en güzel günlerde,kazasız belasız kullansın araçlarını..
Osmaniye ve Hatay gibi küçük illerde bu kadar çok modifiye araç bir arada görmemiştim....Maşallah vallahi..Herkes en güzel günlerde,kazasız belasız kullansın araçlarını..
bizim oralarda araç modifiyesi aynen gelin süslemesi gibidir. kız gibi araba derler ya, o hesap işte.
01 GD 866 Görkem gelirse çok selamımı ilet. Akçakocalı Ferdi dersin 
Gorkem o 106 yı sattı Ferdi kardeş 80 AG 330 u Aldı BMW 330 Cİ Buluşmaya Kesin Gelir Ve Selamını Iletirim .
ya arabaya 3-5 bişey yaptıktan sonra arka cama isimlerini yazarlarya anlayamam. bu kadarına pes. bide rover vardı uçuk kaçuk bişey pes dedim yaa..
ya arabaya 3-5 bişey yaptıktan sonra arka cama isimlerini yazarlarya anlayamam. bu kadarına pes. bide rover vardı uçuk kaçuk bişey pes dedim yaa..
o değil de burda ben modifiyeli birkaç araç görüyorum, diğerleri sadece jant ve yay takılmış araçlar, heves kırmak gibi olmasın da bunlar hiç birşey değil..