Gittigidiyor, Sahibinden gibi sitelerden bu tür multimedya cihaz alırken iki kere düşünün. Hatta bu gibi yerlerden satın alacağınıza direk ürünü ithalatçısından veya ana bayisinden alın diyorum. Şöyle ki başımdan geçen olayı anlatayım. 2015 Corolla sahibiyim. 30/11/2015 tarihinde gittigidiyor dan ooyuncum nickli kişiden
http://www.navimex.com.tr/urunDetay.aspx?urunID=338 navimex marka ürünü aldım. Alırken navigasyon güncellemesini sordum her şeyi kabul ediyordu.
Ekim ayının başında uzun yola gidecektim navigasyonu güncelleyeyim dedim, gittigidiyor dan mesaj attım bana bir kaç gün sonra telefon numarası gönderdi. Verilen numarayı aradım bana bin dereden su getirdi. Micro SD Kart + haritalar için 40 TL istedi, ben deki kartı göndereyim dedim 20 TL dedi. Satmadan önce 2 yıl ücretsiz güncelleme diyen kişi bu sefer ücret istedi.
Başka problem olduğunda Navimex i arıyorum kimden aldın, faturası bilmem nesi bir sürü şey istiyorlar.
Bu tür problemlerle uğraşmamak için en üst yetkilisi kimse oradan alın, başınız ağrımasın.